" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

31.1.20

Ο Σταύρος Κοσκωτάς επέστρεψε στον Πειραιά

Τον κύριο της φωτογραφίας τον ξέρετε; 

Σίγουρα όχι όπως είναι σήμερα, με το άσπρο μαλλί.

 
Λέγεται Σταύρος Κοσκωτάς και είναι αδελφός του γνωστού προέδρου του Ολυμπιακού κλπ κλπ Γιώργου Κοσκωτά, την εποχή του Ντέταρι. 
 
Αναμένεται να βρεθεί, το επόμενο διάστημα, στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, αφού είχε κατέβει στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Σε τάξη» με υποψήφιο δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Νιζάμη.
O επικεφαλής του συνδυασμού αποφάσισε να παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος και το ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες στο δημοτικό συμβούλιο.
Έτσι ο κ. Στ. Κοσκωτάς θα κάτσει στα έδρανα στην επόμενη συνεδρίαση.
•    Πριν τις δημοτικές εκλογές στο iefimerida,gr δημοσιεύτηκε ρεπορτάζ πως επέστρεψε στην Ελλάδα, αφού όλα τα αδικήματα παραγράφηκαν.
Την εποχή της παντοδυναμίας του αδελφού του και πριν καθίσει στο «σκαμνί» διέφυγε στο εξωτερικό. Εναντίον του Σταύρου Κοσκωτά είχε εκδοθεί ένταλμα συλλήψεως το 1990 για «την αξιόποινη πράξη της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος εξακολουθητικής κακουργηματικής υπεξαιρέσεως ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας από ιδιοτέλεια, κατ’ εξακολούθηση και από κοινού, σε βαθμό κακουργήματος, σε βάρος ελληνικής τράπεζας».
Ωστόσο, εξαφανίστηκε επί 25 χρόνια και τον Ιούνιο του 2014 απαλλάχτηκε από κάθε κατηγορία, καθώς μετά την πάροδο αυτού του χρονικού διαστήματος, τα αδικήματά του παραγράφηκαν.
«Από τον χρόνο τελέσεως της πράξεως έως σήμερα παρήλθε χρονικό διάστημα 25 ετών και, πλέον, εξαλείφθηκε, σε κάθε περίπτωση, το αξιόποινο της πράξεως αυτής λόγω παραγραφής. Επομένως, πρέπει να διαγραφεί το εναντίον του Σταύρου Κοσκωτά βούλευμα από τα βιβλία φυγοδίκων της Εισαγγελίας Εφετών, η σχετική δικογραφία να τεθεί στο αρχείο και να ανακληθούν όλες οι παραγγελίες για σύλληψή του», ανέφερε το σχετικό νομικό έγγραφο της 27ης Ιουνίου του 2014.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου