" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

1.2.20

ΒΙΝΤΕΟ - Δήλωση Σαμαρά, στο BEST για τη NOVARTIS

Δημόσια τοποθέτηση για όσα κατέθεσε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Αγγελής στην επιτροπή της Βουλής για την Novartis έκανε ο πρώην πρωθυπουργός  κ. Αντώνης Σαμαράς. 
Εμφατική και με ξεκάθαρα μηνύματα η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά μετά και τις νέες αποκαλύψεις Αγγελή.
 Ο πρώην Πρωθυπουργός από την Καλαμάτα στην οποία και βρίσκεται με αφορμή τους εορτασμούς για την Πολιούχο της πόλης Παναγία Υπαπαντή, ερωτώμενος μεταξύ άλλων για τις αποκαλύψεις του Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το σχέδιο που υπήρχε  σημείωσε με ηχηρό τρόπο:
«Κοιτάξτε, από την πρώτη ημέρα είχα πει ότι είναι συμμορία. Και όσοι τότε δεν το πίστευαν, σήμερα το πιστεύουν.
Η ιστορία αυτή πρέπει να καθαρίσει σε βάθος και μέχρι τέλους!».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ιωάννης Αγγελής που είχε ζητήσει να εξεταστεί εκ νέου από τους συναδέλφους του, υποστήριξε την Παρασκευή στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, πως:
στο στόχαστρο είχαν μπει ο Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο πρώην υπουργός κ. Ανδρέας Λοβέρδος, και επικαλέστηκε συζητήσεις που είχε με την τέως εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ξένη Δημητρίου και την τότε Γενική Επιθεωρήτρια κ. Μαρία Παπασπύρου.


** Η δήλωση έγινε στο BEST TV

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου