1.2.20

Το ΚΤΕΛ Αρκαδίας τους πάει έκθεση

Μια νέα σημαντική πρωτοβουλία, αποτελεί η συνεργασία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας με το ΚΤΕΛ του νομού για τη δωρεάν μεταφορά Αρκάδων επαγγελματιών σε σημαντικές  εμπορικές εκθέσεις στην Αθήνα.
Η πρώτη έκθεση που θα επισκεφθούν είναι η HORECA τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, με αναχώρηση 9 το πρωί από τις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ. Επιστροφή την ίδια μέρα στις 4 το μεσημέρι από τις εγκαταστάσεις της έκθεσης Metropolitan Expo.
Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα δωρεάν μεταφοράς είναι απαραίτητη η εμπρόθεσμη δήλωση συμμετοχής μόνο στα  μέλη που είναι ταμειακώς ενήμεροι στο Επιμελητήριο Αρκαδίας έως την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020.
Μια μέρα μετά (μέσω sms ή email) το Επιμελητήριο Αρκαδίας θα ενημερώσει όσους δήλωσαν συμμετοχή για με το δρομολόγιο (ημερομηνία, ώρα και τοποθεσία) και δωρεάν είσοδο στην έκθεση.
Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και ότι η αποστολή θα πραγματοποιηθεί εφόσον  ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι μεταξύ 40-50.H ΗORECA είναι διεθνής έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των ξενοδοχείων και μονάδων Μαζικής Εστίασης. Πραγματοποιείται Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου έως και Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo.

Από το "Καλημέρα Αρκαδία"

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου