11.3.20

Χωρίς παρουσία κοινού εκπομπές του ΟΡΕΝ

Χωρίς κοινό και... κονσέρβα χειροκρότημα θα γυρίζονται οι ψυχαγωγικές εκπομπές του ΟΡΕΝ. 
Ανακοίνωση του σταθμού διευκρινίζει 
"Επειδή βρισκόμαστε μπροστά σε δύο ιδιαίτερα κρίσιμους μήνες για την εξέλιξη του κύματος της νόσου του κορωνοϊού, ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN  αποφάσισε να μην δέχεται πλέον κοινό σε όσες εκπομπές του -λόγω κόνσεπτ- ήταν αναγκαία η παρουσία κοινού στα στούντιο".
Τόσο το σόου «Just The Two Of Us» που κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο (14 Μαρτίου) όσο και σε όλες τις εκπομπές του σταθμού που υποδέχονταν κοινό  κρίθηκε στο στούντιο θα είναι μόνο οι απαραίτητοι συντελεστές, " με αυστηρή τήρηση των μέτρων υγιεινής -σύμφωνα με τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας" .
** Σημαντικές αλλαγές στον ενημερωτικό τομέα έρχονται, και μάλιστα άμεσα, στο Open TV. Όπως έγινε γνωστό, από τη Δευτέρα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Νίκη Λυμπεράκη θα μεταδίδεται στις 19.30 (από τις 19:00 που είναι τώρα).
Παράλληλα, μέσα στην εβδομάδα ξεκινάει και η ενημερωτική εκπομπή της δημοσιογράφου, βράδυ, εβδομαδιαία, πιθανότατα κάθε Τετάρτη. 
Επίσης, καθημερινά, πριν το δελτίο, στις 6 το απόγευμα, ξεκινά νέα ενημερωτική εκπομπή που θα παρουσιάζει ο Σπύρος Χαριτάτος. Θα σχολιάζει και ο Γιώργος Καραμέρος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου