21.7.11

Η γυμνή.... ψυχαναλύτρια !

Ξεχάστε την παραδοσιακή ψυχαναλυτική μέθοδο. Εκείνη που έβρισκες τον ψυχολόγο, καθόσουν στον καναπέ και σε «ξεσκόνιζε» στις ερωτήσεις. Τώρα έρχεται η ψυχοθεραπεία μέσω webcam και μάλιστα ο ψυχολόγος είναι γυναίκα η οποία κάνει ψυχανάλυση πετώντας τα ρούχα της.
Η Sarah White, είναι οπαδός του Naked Therapist και συζητά θεραπευτικά ζητήματα με τους πελάτες της μέσω webcam, καθώς σιγά-σιγά βγάζει τα ρούχα της. Ακόμα δεν έχει πάρει άδεια εξάσκησης επαγγέλματος, αλλά κάνει τη διατριβή της σε ψυχοθεραπευτικές μεθόδους, όπως λέει στο website της.
Η 24χρονη Νεοϋορκέζα σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε δώσει είχε πει: «Οπως ο Freud χρησιμοποιούσε την ομαδική θεραπεία και την ανάλυση των ονείρων, έτσι κι εγώ χρησιμοποιώ τη γύμνια».
Η επιστημονική κοινότητα μπορεί να μην έχει ακόμη αγκαλιάσει τη μέθοδό της, όμως είναι περιζήτητη στα media, καθώς έχει παρουσιαστεί σε μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδες, όπως η New York Daily News και η Daily Mail.
Οπως διευκρινίζει η Sarah, οι πελάτες της δεν είναι τύποι οι οποίοι πληρώνουν ένα σόου στις porn webcam. Και εκεί βέβαια οι άνδρες, βλέποντας έναν αισθησιακό χορό, ή ένα private σόου από μια κοπέλα, διώχνουν το καθημερινό άγχος, ενώ παράλληλα της μιλούν για τα προβλήματά τους.
Ομως στη δική της περίπτωση, όπως ισχυρίζεται οι πελάτες της μπαίνουν όχι για να πουν τον πόνο τους αλλά για να βοηθηθούν. Αλλωστε, όπως λέει, σε ένα site με webcams όπου οι κοπέλες κάνουν σεξουαλικό σόου, τα χρήματα είναι πολύ λιγότερα, καθώς η ίδια χρεώνει $150 την ώρα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου