13.9.11

Την Γλύτωσε από τους ...Πυρήνες την πάτησε από το ...Χασίς !

Δεν κατάφεραν να τον «δέσουν» για τους «Πυρήνες της Φωτιάς», αλλά τον «έδεσαν» για χασίς !!
Ο λόγος για έναν 37χρονο που συνελήφθη, βάσει εντάλματος σύλληψης, σήμερα το πρωί στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών για καλλιέργεια, κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών (ινδικής κάνναβης).
Οι παραπάνω πράξεις διαπιστώθηκαν το περασμένο Δεκέμβριο, ύστερα από έρευνα της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, σε υπόγειους χώρους μισθωμένης κατοικίας του 37χρονου στην περιοχή των Φαρρών Αχαΐας.
Η έρευνα στο σπίτι του 37χρονου συλληφθέντα, έγινε στο πλαίσιο των ευρύτερων ταυτόχρονων ερευνών για την σύλληψη μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς».
Στο διαμέρισμα του 37χρονου είχαν βρεθεί αποξηραμένες ποσότητες ινδικής κάνναβης που καλλιεργούνταν σε ειδικά διαμορφωμένη κατασκευή, συνολικού βάρους 2.402 γραμμαρίων περίπου, συσκευασμένες σε νάιλον συσκευασίες, καθώς και τμήματα φυτών κάνναβης που βρίσκονταν στο στάδιο της αποξήρανσης. Ο 37χρονος οδηγήθηκε νωρίτερα στον Ανακριτή Πατρών, και θα μεταχθεί πάλι για απολογία το μεσημέρι της Πέμπτης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου