15.9.11

Σύλληψη αστυνομικού με...τζιπ και καφετέρια !!

Αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ, 33 χρόνων, συνελήφθη χτες το απόγευμα στο Πόρτο Ράφτη, για λαθρεμπορία πολυτελούς αυτοκινήτου, πλαστογραφία στοιχείων κυκλοφορίας οχήματος, καθώς και για την άσκηση εμπορικής δραστηριότητας (ειδικό αδίκημα που αφορά την υπηρεσία).
Ο αστυνομικός συνελήφθη στο πλαίσιο έρευνας που πραγματοποιούσε τον τελευταίο καιρό η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, για πολλούς αστυνομικούς που υπηρετούν στην περιοχή του Μαρκόπουλου Αττικής, μετά από ανώνυμες καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες, ένστολοι δραστηριοποιούνται παράνομα.
Απο την έρευνα δεν προέκυψαν στοιχεία για άλλους αστυνομικούς. Για τον αρχιφύλακα, ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι ήταν αφανής διαχειριστής καφετέριας- ουζερί στο Πόρτο Ράφτη, ενώ χρησιμοποιούσε πολυτελές αυτοκίνητο, τύπου ΤΖΙΠ, μεγάλου κυβισμού, το οποίο έφερε πλαστές πινακίδες δοκιμαστικής κυκλοφορίας ( τύπου ΔΟΚ).
Χθες το απόγευμα, ο 33χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, να οδηγεί το συγκεκριμένο όχημα στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη και συνελήφθη. Το όχημα, που δεν έφερε κανένα νομιμοποιητικό έγγραφο ιδιοκτησίας και προέλευσης, κατασχέθηκε ως προϊόν λαθρεμπορίας.
Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα ενώ παράλληλα διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου