15.9.11

Μαθητής συνελήφθη… με μικροποσότητα βιβλίων στη κατοχή του!

Δε θα αργήσει να ποινικοποιηθεί και η χρήση βιβλίων, όπως το πάει το Υπουργείο Παιδείας, ωστόσο τα πρώτα ανέκδοτα έχουν κάνει ήδη την εμφάνιση τους… Τα κωμικοτραγικά, πάντως, σχετικά με τους χειρισμούς του Υπουργείου Παιδείας, δεν έχουν τελειωμό με τις φάρσες πλέον να είναι καθημερινότητα.
Η κατάσταση πλέον θυμίζει αρχαία τραγωδία, καθώς από τη μία τα λάθη της Άννας Διαμαντοπούλου είναι πάρα πολλά, από την άλλη το «βαθύ» ΠΑΣΟΚ στήνει απίστευτη προβοκάτσια εναντίον του Αντιπροέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που ανέδειξε τις ευθύνες του Υπουργείου. Μάλιστα, ο υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, έδωσε εντολή να ασκηθεί αύριο δίωξη για παράβαση καθήκοντος και για συμπεριφορά που δεν συνάδει σε ανώτατο δικαστικό λειτουργό, στον κ. Αγγελάρα.
Η κατάσταση αρχίζει, πάντως, να θυμίζει άλλες εποχές, ωστόσο οι πολίτες γελάνε με την κατάντια του πολιτικού μας συστήματος… Τα ανέκδοτα περί αλλοδαπών, που αντί για cd με λαϊκά άσματα, θα πωλούν σχολικά βιβλία, μόνο βγαλμένη από τη ζωή μπορεί να θεωρηθεί… prionokordela.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου