30.4.12

Φιλιππόπουλος: Δικαίωση του Ανδρέα η διάκριση του νοσοκομείου Καλαμάτας !!

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ: Η τιμητική διάκριση του Νοσοκομείου αποτελεί δικαίωση του Ανδρέα Παπανδρέου
 Αισθάνθηκε περήφανος ο υποψήφιος βουλευτής Λεωνίδας Φιλιππόπουλος για την κατάταξη του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας στα πέντε πρώτα. Για τον λόγο αυτό, χθες το πρωί, επισκέφθηκε και συνεχάρη τον διοικητή του. Στην συνέχεια επισκέφθηκε τμήματα του νοσοκομείου, συνομίλησε με το προσωπικό και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση σε ασθενείς.
Μετά την επίσκεψη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θεώρησα καθήκον μου ως πολιτευόμενος στη Μεσσηνία να επισκεφθώ το Νοσοκομείο της Καλαμάτας και να ενημερωθώ από τον δραστήριο Διοικητή του Γιώργο Μπέζο και την διοίκησή του για την  πρόοδο που έχει σημειωθεί, έτσι ώστε να συγκαταλέγεται στα 5 κορυφαία της χώρας, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του αθηναϊκού και του τοπικού Τύπου.
Αυτό ασφαλώς δικαιώνει την έμπνευση της ίδρυσής του, από τον τότε Πρωθυπουργό της Χώρας Ανδρέα Παπανδρέου, τους ομογενείς μας απανταχού της Γης και όλους όσους είχαν την πολιτική ευθύνη της υλοποίησης του μεγάλου αυτού έργου του Νοσοκομείου.
Εκείνο όμως που ιδιαίτερα επιθυμώ να σημειώσω, είναι ότι παρά την οικονομική κρίση το Νοσοκομείο μας απέκτησε:
•Μονάδα Εμφραγμάτων,
•Αιμοδυναμικό Εργαστήριο,
Λειτούργησε ψυχιατρική κλινική
•Διαβητολογικό Ιατρείο
•Προμήθεια μαγνητικού  και αξονικού Τομογράφου
•Κινητή μονάδα αιμοληψίας
Επίσης ενημερώθηκα για την αναβάθμιση και ανακαίνιση των Κέντρων Υγείας
•Αγίου Νικολάου Μάνης,
•Κέντρου Υγείας Πύλου,  Αίπειας
•Για τα Νέα Περιφερειακά Ιατρεία  στο Βλαχόπουλο, στην Μεθώνη, στο Πεταλίδι και στον Άρι.
Τέλος, θεώρησα καθήκον μου να επισκεφθώ το προσωπικό του Νοσοκομείου Ιατρικό, νοσηλευτικό και Διοικητικό, που παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση της Χώρας, δίνει τη μάχη του και συμπαρίσταται στους ασθενείς συμπατριώτες μας, στους οποίους εύχομαι ταχεία την ανάρρωση».
Στην περιοδεία του στην περιοχή της Βαλύρας συναντήθηκε και συνομίλησε με κατοίκους. Μεταξύ άλλων τους είπε:
«Οι εξαγγελίες για την ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής, του Προέδρου Ευάγγελου Βενιζέλου, παρέχουν μεγάλες δυνατότητες. Δεν φθάνουν όμως. Χρειάζεται πάνω από όλα μεγάλη συνεργασία μεταξύ σας. Πρέπει να υπάρχει αλληλοενημέρωση για νέες καλλιέργειες, για σύγχρονους τρόπους αποδοτικότητας της πλούσιας γης, που απλόχερα μας χάρισε η φύση. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την ύστατη ευκαιρία που μας δίνεται. Η οδηγία για την νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική είναι αυστηρή, αλλά μας παρέχει και ευκολίες. Χρειάζεται όμως η υποβολή προτάσεων να είναι πλήρης. Η ανεμελιά των επιδοτήσεων χάθηκε. Εγώ σαν οικονομολόγος θα σταθώ πλάι σας».moriasnews

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου