" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

26.10.09

Ο Αβραμόπουλος ψάχνει τρόπο να αποχωρήσει !!!


Ενώ, και οι τέσσερις υποψήφιοι για την Προεδρία της Ν.Δ. είχαν συμφωνήσει στην διαδικασία εκλογής του νέου αρχηγού, ο πρώην υπουργός Δημήτρης Αβραμόπουλος, αποφάσισε ν' αλλάξει θέση. Βλέποντας ίσως ότι δεν τον ευνοούν οι δημοσκοπήσεις, με επιστολή του προς την Οργανωτική Επιτροπή του Εκτάκτου Συνεδρίου, πρότεινε να ψηφίσουν και οι φίλοι, χωρίς απαραίτητα να πρέπει να γίνουν μέλη της Ν.Δ.
Η Ντόρα και ο Σαμαράς αντέδρασαν άμεσα, υποστηρίζοντας ότι έχει συμφωνηθεί η διαδικασία εκλογής για την ανάδειξη του νέου αρχηγού. Ωστόσο, παραμένει το ερώτημα για την πραγματική στόχευση που έχει η κίνηση Αβραμόπουλου.
Ο πρώην υπουργός αναζητά τρόπο να αποχωρήσει από την κούρσα.
Ψάχνεται...
Επειδή, λοιπόν, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να τσαλακωθεί αποφάσισε να επαναφέρει μια πρόταση που είχε καταθέσει πριν οι τέσσερις υποψήφιοι καταλήξουν στην διαδικασία. Ο Αβραμόπουλος γνωρίζει ότι δεν πρόκειται να γίνει δεκτή. Στη περίπτωση αυτή θα έχει ένα άλλοθι για να καταγγείλει την διαδικασία και να αποχωρήσει.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου