27.10.09

Η ηλεκτρονική εφημερίδα stifora.gr αποκαλύπτει το ροζ κύκλωμα με τις 18χρονες φοιτήτριες στην Πάτρα !!!


H ηλεκτρονική εφημερίδα stifora.gr σας είχε αποκαλύψει την 21 Οκτωβρίου τη σύλληψη μιας 18χρονης φοιτήτριας στην Πάτρα που εκδιδόταν μαζί με συμφοιτήτριά της μέσω διαδικτύου.Οι άνδρες της Ασφάλειας Πατρών σε συνεργασία με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού...
Εγκλήματος είχαν καταφέρει να εντοπίσουν τη μία εκ των δύο φοιτητριών και κλείνοντάς της ραντεβού σε ξενοδοχείο προσποιούμενοι τους πελάτες τη συνέλαβαν με σκοπό πάντοτε να φτάσουν στον "εγκέφαλο" του κυκλώματος.
Η "ροζ" αγγελία που είχε αναρτηθεί σε site παντώς τύπου αγγελιών στο διαδίκτυο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε δύο 18χρονες φοιτήτριες και πολύ άτακτες. Εύη και Λιζέτα. Ελληνίδες 100%. Ερχόμαστε στο χώρο σου ή σε ξενοδοχείο. Τα δωράκια μας: 1 ώρα 400 ευρώ, 2 ώρες 700 ευρώ, 3 ώρες 1.000 ευρώ... Για να κλείσεις ραντεβού τηλεφώνησε μία μέρα ή έξι ώρες πριν»....

Η 18χρονη φοιτήτρια που συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν προερχόταν από φτωχή οικογένεια, ωστόσο το εύκολο χρήμα και μάλιστα στην ηλικία των 18 ήταν ένα κίνητρο που την οδήγησε στην πορνεία. Πάντως φέρεται να έχει ματανιώσει γι' αυτή της την πράξη η οποία αποτελεί πλημμέλημα.
Σημαντικότατη θεωρείται η αποκάλυψη που έκανε η 18χρονη φοιτήτρια σχετικά με κάποιον 40χρονο "μάνατζερ" που της είχε συστήσει συμφοιτήτριά της και ο οποίος, σύμφωνα με τα λεγόμενά της την ενέπλεξε σε αυτό το κύκλωμα.
Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα stifora.gr επικοινώνησε με το Διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, κύριο Θανάση Νταβλούρο και σας αποκαλύπτει όλα τα νέα στοιχεία γύρω από την υπόθεση αυτή που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και συγκλονίζει την ελληνική κοινωνία.
Διαβάστε εδώ το αναλυτικό ρεπορτάζ και όσες πληροφορίες μας έδωσε ο Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, κύριος Θανάσης Νταβλούρος τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ.
stifora.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου