22.11.09

Ομιλία Αντώνη Σαμαρά στα Τρίκαλα !!!


Τέσσερα σημεία για την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε από τα Τρίκαλα ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην αίθουσα του κλειστού γυμναστηρίου της Μπάρας.
Ειδικότερα ο κ. Σαμαράς έθιξε το θέμα της ενότητας κάνοντας λόγο για ενωμένη Νέα Δημοκρατία όποιος και αν βγει αρχηγός, ενώ έθεσε και το ζήτημα της ανάγκης οργάνωσης της παράταξης. Τόνισε πως πρέπει να έχει λόγο και ρόλο η οργάνωση, προσθέτοντας πως θα πρέπει να υπάρξει και μια γεφύρωση των σημερινών στελεχών με τα νέα στελέχη, τιμώντας όμως και τα παλαιά στελέχη. Πάντως ο κ. Σαμαράς δεν παρέλειψε να τονίσει πως θα πρέπει οπωσδήποτε στην οργάνωση να μπουν και νέα παιδιά.

Ακόμα ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας είπε πως θα πρέπει να υπάρχει και η μάχη των ιδεών, εξοπλισμός ιδεών, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Και σε αυτό, διευκρίνισε στη συνέχεια, ορίζω ως ιδεολογία τόσο τις διαχρονικές αξίες που υπάρχουν, όπως είναι ο σεβασμός και το ήθος, όσο και τα σύγχρονα ευρωπαϊκά ρεύματα, που κυριαρχούν, όπως σημείωσε, με τη κεντροδεξιά σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Ο κ. Σαμαράς έκανε λόγο για κοινωνικό φιλελευθερισμό, ο οποίος όπως εξήγησε, δεν έχει καμία σχέση με το νεοφιλελευθερισμό που επιτρέπει, όπως ανέφερε, την ασυδοσία των λίγων ιδιωτών, ούτε τον κρατισμό. Μιλάμε, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς, για ένα κράτος ρυθμιστή-διαιτητή. Ακόμα ο κ. Σαμαράς μίλησε και για ισχυρή αντιπολίτευση.
Μετά το τέλος της επίσκεψης που πραγματοποίησε στη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Τρικάλων ο κ. Σαμαράς τόνισε:
«Θέλω να ξέρετε όλοι ότι αυτό στο οποίο σήμερα συμμετέχω είναι μία γιορτή δημοκρατίας της Νέας Δημοκρατίας. Είναι δηλαδή το δικαίωμα που δίνετε στον απλό τον πολίτη να μπορεί να εκλέξει τον αρχηγό του».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου