" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

27.11.09

Ανάκληση αυτοκινήτου ΝΙSSAN μοντέλου CABSTAR F24 !!!


Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων ΝΙSSAN μοντέλο CABSTAR F24 εκτελούν η εταιρεία NIK. I. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε., επίσημη αντιπρόσωπος της ΝΙSSAN στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου,όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή. Η ανάκληση αφορά 421 αυτοκίνητα στην Ελληνική αγορά, παραγωγής από 25 Αυγούστου 2006 έως 23 Οκτωβρίου 2008, στα οποία υπάρχει η πιθανότητα λάθους σύσφιξης της βίδας της συνδετικής ράβδου του κάτω μέρους της κολώνας του τιμονιού. Εάν η κατάσταση αυτή παραμείνει, μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα να μην αντιδράσουν οι μπροστινοί τροχοί κατά την περιστροφή του τιμονιού και το τιμόνι να γυρνάει ελεύθερα. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.Όλοι οι κάτοχοι των συγκεκριμένων οχημάτων θα ειδοποιηθούν σχετικά με συστημένες επιστολές από την εταιρεία NIK. I. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε.,

προκειμένου να προσέλθουν στο πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο του δικτύου NISSAN, ώστε να γίνει έλεγχος της ροπής σύσφιξης της βίδας της συνδετικής ράβδου και επιβεβαίωση της ροπής της βάσει των εργοστασιακών τιμών, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας NIK. I. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. στον αριθμό 210 3489438.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου