24.11.09

Πάτρα- Νέο ρόζ κύκλωμα από φοιτήτριες !!!


Την ώρα που αναζητείται ακόμη από την αστυνομία ο εγκέφαλος (και μάνατζερ μοντέλων) που προωθούσε στην πορνεία φοιτήτριες στην Πάτρα, χτύπησε και πάλι ροζ κύκλωμα με φοιτήτριες στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Δύο 18χρονες ανέβασαν στο Ιντερνετ αγγελία με την οποία γνωστοποιούν ότι προσφέρουν σεξ σε γενναιόδωρους κυρίους, άνω των σαράντα ετών, από την περιοχή της Πάτρας.
Συγκεκριμένα, στην εν λόγω αγγελία οι φοιτήτριες εμφανίζονται ως «πανέμορφες» και ξεκαθαρίζουν ότι ζητούν «γνωριμία» για ελεύθερη σχέση με κύριο. «Είμαστε δύο πανέμορφες φοιτήτριες 18 ετών και προσφέρουμε ατελείωτο και εξαιρετικό σεξάκι με ειδικότητα στις... και στο...» σημειώνουν, χωρίς ωστόσο να συμπεριλάβουν κατάλογο με τιμές για τις ερωτικές τους υπηρεσίες, όπως είχε κάνει η 18χρονη συμφοιτήτριά τους που συνελήφθη επ' αυτοφώρω από αστυνομικό που προσποιήθηκε τον πελάτη.
Οπως και να έχει πάντως, όπως φαίνεται από τα σχόλια των επισκεπτών στην ιστοσελίδα, τα οποία συνοδεύουν την αγγελία τους, οι 18χρονες φοιτήτριες έχουν μεγάλη πέραση και εξασφαλισμένη πελατεία...

Τα ροζ κυκλώματα με φοιτήτριες κάνουν θραύση και τόσο οι προαγωγοί όσο και οι νεαρές κοπέλες μπροστά στο εύκολο και γρήγορο χρήμα δεν υπολογίζουν και δεν φοβούνται τίποτα. Ούτε καν τη σύλληψή τους από τις αστυνομικές αρχές που κατά καιρούς έχουν εξαρθρώσει παρόμοια κυκλώματα.
Η «Εspresso» είχε αποκαλύψει πριν από ένα μήνα την ύπαρξη του ροζ κυκλώματος με φοιτήτριες που δρούσε στην Πάτρα. Η δράση των νέων κοριτσιών είχε προκαλέσει αίσθηση στο πανελλήνιο καθώς και η ομολογία της 18χρονης που παραδέχτηκε ότι όλα τα έκανε για τα λεφτά: «Μου είπαν ότι μια όμορφη κοπέλα σαν και μένα θα μπορούσε να βγάλει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα πολλά χρήματα που θα της εξασφάλιζαν μια χλιδάτη ζωή. Με έπεισαν λέγοντάς μου να συνδυάσω την ερωτική απόλαυση με το χρήμα. “Αλλες το κάνουν τσάμπα και εσύ μπορείς να βγάλεις μια περιουσία” μου είπαν». Ετσι προσπάθησε να δικαιολογήσει τις πράξεις της η 18χρονη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών, η οποία είχε πιαστεί στα πράσα πριν από περίπου ένα μήνα.
Η 18χρονη είχε «δώσει» στην απολογία της ως εγκέφαλο του ροζ κυκλώματος έναν 40χρονο, γνωστό μάνατζερ μοντέλων, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης, παρά το γεγονός ότι οι διωκτικές αρχές της Πάτρας, σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Ο 40χρονος φέρεται να συνεργαζόταν με κορίτσια και στην Αθήνα, στη Μύκονο και σε άλλες περιοχές της χώρας, ενώ σε πόλεις που δεν είχε «εργαζόμενες» φρόντιζε και έστελνε κορίτσια κλείνοντας συμφωνίες που άγγιζαν ακόμη και τα 2.000 ευρώ.
Espresso

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου