26.11.09

Επίσκεψη Θ. Πάγκαλου στη Σπάρτη - Ομιλία σε εκδήλωση!!!


Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος βρίσκεται από χθες στη Σπάρτη, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον πολιούχο της πόλης Όσιο Νίκωνα τον "Μετανοείτε".
Χθες το βράδυ, ο κ. Πάγκαλος μίλησε σε κομματική εκδήλωση στη Σπάρτη, όπου αναφέρθηκε στη στρατηγική της κυβέρνησης για να βελτιωθεί η οικονομία της χώρας και η καθημερινότητα του πολίτη, τονίζοντας με έμφαση ότι η κυβέρνηση δίνει αγώνα για να μειωθεί το έλλειμμα σε μονοψήφιο αριθμό.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σημείωσε πως οι βασικοί άξονες είναι αφενός η περικοπή των δαπανών, κυρίως από τη διόγκωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων και αφετέρου η πάταξη της φοροδιαφυγής, που θα επιφέρει αύξηση των εσόδων του κράτους.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην αλλαγή του εκλογικού νόμου που δρομολογείται και στόχο έχει, όπως είπε, να χτυπήσει το πελατειακό σύστημα. Πρόσθεσε ότι άνοιξε ο διάλογος για τις μεταρρυθμίσεις στο χώρο της Αυτοδιοίκησης, με αιρετό περιφερειάρχη και "περιφέρεια να λειτουργεί ως μια τοπική βουλή".

Τέλος, τόνισε ότι μέσα από την "πράσινη ανάπτυξη" που προωθεί η κυβέρνηση, θα έχουμε νέες επενδύσεις φιλικές στο περιβάλλον, θα δημιουργούν θέσεις απασχόλησης και νέα προοπτική για την ελληνική οικονομία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου