24.11.09

Γ. Καρατζαφέρης : Τσακώνα -το σύγρονο γεφύρι της Άρτας !!!


Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης από το πρωί περιοδεύει στην Πελοπόννησο κι επισκέπτεται εργοτάξια της κοινοπραξίας ΜΟΡΕΑΣ που κατασκευάζει τον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα και τον κλάδο Λεύκτρο - Σπάρτη.
Ο κ. Καρατζαφέρης με δηλώσεις του σημείωσε ότι είναι «ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την πορεία των έργων που γίνονται» και πρόσθεσε «νοιώθω ικανοποίηση γιατί ο δρόμος προς το χωριό μου που ‘’ήταν όνειρο ζωής’’ γίνεται πραγματικότητα. Πρόκειται για ένα ζωογόνο αίτημα πολλών δεκαετιών και βλέπω να γίνεται πράξη».
Ενημερώθηκα είπε, από τον υπεύθυνο του έργου και βλέπω ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια και τα έργα θα ολοκληρωθούν σε σύντομο διάστημα. «Υπάρχει το ‘’αγκάθι’’ της Τσακώνας, είναι το ‘’γεφύρι της Άρτας’’ και δεν ξέρω γιατί δεν ολοκληρώνεται, είναι σοβαρό πρόβλημα κι αποτελεί ένα πρόσθετο προβληματισμό», τόνισε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως είναι σημαντικό ότι η ιδιωτική πρωτοβουλία κινείται πιο γρήγορα από το κράτος...

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ μιλώντας στο δημοτικό ραδιόφωνο Τρίπολης, σε ερώτηση που του έγινε για το υψηλό κόστος των διοδίων και τις αυξήσεις που προβλέπονται στην σύμβαση παραχώρησης επεσήμανε ότι «ας βλέπουμε και τα οφέλη που δημιουργούνται πέραν του κόστους. Όταν είναι καλό και ασφαλές το οδικό δίκτυο, το ποσό των διοδίων το γλιτώνεις στη βενζίνη»’.
Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το θέμα του ασφαλιστικού και το χθεσινό μπλόκο του ΚΚΕ που απέτρεψε την έναρξη του διαλόγου επεσήμανε πως «πρέπει να ληφθούν σκληρά μέτρα. Να σταματήσει το πόθεν έσχες για πέντε χρόνια και τα μαύρα χρήματα που συγκεντρώθηκαν σε θησαυροφυλάκια να επιστρέψουν στην αγορά». Επανέλαβε την πρόταση του κόμματός του για την ανάγκη συγχώνευσης όλων των ασφαλιστικών ταμείων σε ένα και την χρηματοδότησή του με το 3% του τζίρου, ενώ χαρακτήρισε τη στάση του ΚΚΕ «αριστερή μπαρούφα».
Τέλος για τις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής στην Ν.Δ. είπε ότι «όποιος έρθει να έρθει ώριμος, χωρίς βερμπαλισμούς, φιγούρες και αγκυλώσεις. Όποιος και να είναι δεν με ενδιαφέρει. Περιμένω να δω τι θα γίνει την επόμενη ημέρα, να σχεδιάσουμε πως θα αντιμετωπίσουμε το ΠΑΣΟΚ, τα λάθη και τις ολιγωρίες του. Αν θέλουν εμείς θα είμαστε δίπλα τους αλλιώς θα συνεχίσουμε να κάνουμε μόνοι μας σοβαρή κι υπεύθυνη

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου