15.11.09

Νέα γρίπη – Καλαμάτα σημειώσατε .... ;


Απρόβλεπτες είναι πλέον οι εξελίξεις που αφορούν τη διεξαγωγή ή όχι του αγώνα της Καλαμάτας με τον Εθνικό, που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί αύριο Δευτέρα στις 6 το απόγευμα στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Ελληνικού! Μπορεί το Δ.Σ. της ΕΠΑΕ να αποφάσισε με ψήφους 11-2, ότι οι αγώνες των ομάδων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα από τον νέο ιό της γρίπης Α1Ν1 πρέπει να γίνουν, χτες το απόγευμα όμως είχαμε την επίσημη αναβολή του αγώνα Αιγάλεω-Ολυμπιακός Βόλου, αφού καμία διοίκηση γηπέδου (του Αιγάλεω, του Χαιδαρίου κλπ), δεν πήρε την ευθύνη να φιλοξενήσει τον αγώνα με δεδομένη την ύπαρξη κρουσμάτων της νέας γρίπης...

Ίσως αυτό επικαλεσθεί σήμερα ή και αύριο και η ομάδα του Εθνικού, που τρεις ώρες πριν από την χτεσινή προγραμματισμένη προπόνηση της ομάδας του (!), έβγαλε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για έξι κρούσματα στις τάξεις των κυανολεύκων!!! Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Εθνικός κάνει λόγο για υπόνοιες ενδείξεων του ιού της νέας γρίπης στους ποδοσφαιριστές Φερέιρα, Νικολόπουλο, Τερλελή, Βιδάλη, Ψιάνο και Χέρες... Το γεγονός ότι κανένας από τους παραπάνω δεν είναι αυτή τη στιγμή βασικός και μάλιστα τρεις εξ’ αυτών έχουν μηδενικό χρόνο συμμετοχής και ένας είναι τραυματίας εδώ και δύο μήνες, μας προκαλεί εύλογα ερωτηματικά για τον χρόνο και το περιεχόμενο της επίσημης ανακοίνωσης...Τα γραφεία της ΕΠΑΕ μπορεί το σαββατοκύριακο να είναι κλειστά, αλλά επειδή το παιχνίδι είναι Δευτέρα, έχουμε χρόνο για... νέες εξελίξεις! Κι όλα αυτά πλήττουν την σοβαρότητα και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, αφού με αποφάσεις που δεν τηρούνται, με ήξεις-αφίξεις και με αποφάσεις του τύπου «δυο μέτρα και δυο σταθμά» προκαλούνται ποικίλα ερωτηματικά.
«Απαιτείται ακόμα μεγάλη προσοχή»
Η ομάδα της Καλαμάτας συνέχισε χτες την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα με τον Εθνικό, που θα διεξαχθεί (;) την Δευτέρα στις 6 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού, με τον Γιώργο Μπένο να δίνει ιδιαίτερο βάρος σε ασκήσεις τακτικής. Στην συνέχεια ακολούθησε οικογενειακό δίτερμα μικρής διάρκειας. Στο προπονητήριο βρέθηκε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Γρηγορόπουλος που μίλησε στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τονίζοντας τα εξής: «Ήρθα να σας ενημερώσω επίσημα ότι βρέθηκαν δύο δείγματα συναδέλφων σας θετικά στον ιό της νέας γρίπης. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε σε επαγρύπνηση και σε συνεχή παρακολούθηση. Προχτές (Πέμπτη) βρέθηκα στην Αθήνα και συμμετείχα στο έκτακτο ΔΣ της Ένωσης, αφού συζητήθηκε το θέμα που είχαμε επισήμως ζητήσει να αναβληθεί το παιχνίδι με τον Εθνικό, αφού γνωρίζαμε ότι είχαμε αποδεδειγμένα δυο κρούσματα και αναμένουμε και τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Με ψήφους 11-2 όμως, αποφασίστηκε να γίνει κανονικά και είμαστε υποχρεωμένοι –παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε- να σεβαστούμε αυτή την απόφαση της πλειοψηφίας. Θέλω να προσέχετε και να προστατεύετε τον εαυτό σας, διότι η κατάσταση είναι ακόμα ρευστή και σε εξέλιξη και στην κυριολεξία δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Εύχομαι όλα αυτά να είναι περαστικά, να ανασυνταχθούμε, να αναρρώσουν τα παιδιά και να γυρίσουν σύντομα στην ομάδα».
Την ερχόμενη εβδομάδα θα προβεί και στην πληρωμή μέρους των χρημάτων που οφείλονται προς τους ποδοσφαιριστές.
kalamata-sports.blogspot.com/

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου