16.11.09

Γιατρός μαιευτήρας στο εδώλιο για…. Βιασμό !!!


Με την κατηγορία του βιασμού παραπέμπεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών ένας 51χρονος μαιευτήρας από την Αμαλιάδα.
Σε πρώτο βαθμό έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 10 ετών και είχε οδηγηθεί μετά την εκφώνηση της απόφασης στη φυλακή επειδή η έφεση δεν είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα.
Μήνυση σε βάρος του είχε υποβάλει πελάτισσά του που τον είχε επισκεφθεί στο ιατρείο του στις 20 Απριλίου του 2001. Η καταδίκη του γιατρού στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο είχε γίνει μετά από εξαντλητική ακροαματική διαδικασία 17 ωρών.
Οι ένορκοι με ψήφους 5-2 είχαν κρίνει το Μαϊο του 2004 ένοχο το μαιευτήρα ενώ την καταδίκη του είχε προτείνει και ο εισαγγελέας της έδρας κ. Κωνσταντίνος Γκόγκος.
Το μαιευτήρα από την Αμαλιάδα είχε καταγγείλει στις διωκτικές αρχές μια νεαρή κοπέλα από την Αλβανία που διέμενε με την οικογένειά της στο Βαρθολομιό Ηλείας και εργαζόταν σε φούρνο της περιοχής...

Η κοπέλα είχε επισκεφθεί το γιατρό στο ιατρείο το με συγγενείς της και τη σύζυγο του εργοδότη της για να διακόψει την κύηση. Ο λόγος ήταν ότι η γυναίκα ελάμβανε ισχυρή αντιβίωση και κινδύνευε η υγεία του εμβρύου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου