16.11.09

Έκλεψαν ΑΤΜ στο S/M Ατλάντικ Σπάρτης !!!


Απ' ότι φαίνεται το super maret ατλαντικ Σπάρτης, δεν είναι ασφαλές χώρος για να έχει στο κατάστημά του ΑΤΜ μηχάνημα.Τα ξημερώματα του Σαββάτου 14 Νοεμβρίου, λήστεψαν το ΑΤΜ της ATEbank με σχετική ευκολία και χωρίς να πάρει κανένας χαμπάρι τίποτα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, ληστής ή ληστές (μάλλον ληστές) αφαίρεσαν ένα τζάμι στο πίσω μέρος του καταστήματος χωρίς να το σπάσουν και στη συνέχεια μπήκαν στο κατάστημα.

Αφού μπήκαν, απενεργοποίησαν σχετικά εύκολα το συναγερμό του καταστήματος και στη συνέχεια ανενόχλητοι, όλο το βράδυ έκοβαν την πόρτα του ΑΤΜ με τροχό.
Αφού άνοιξαν το μηχάνημα, πήραν όλα τα χρήματα που περιείχε, μαζί και τις ταινίες από τις κάμερες παρακολούθησης και έγιναν άφαντοι.
Το πρωί της ίδιας μέρα, οι υπάλληλοι του καταστήματος που είδαν τι είχε γίνει, κάλεσαν την αστυνομία Σπάρτης για να εξιχνιάσει το γεγονός, ενώ το σημείο επισκέφτηκε και ο Διευθυντής της ΑΤΕ Σπάρτης Γιάννης Τζεφεράκος, εμφανώς δυσαρεστημένος με την κατάσταση που βρήκε.
http://troktiko.blogspot.com/2009/11/blog-post_4855.html

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου