20.11.09

Σούλα και Αλκέτ Ριζάι στην ανακρίτρια – ο Διάλογος που είχαν !!


"Σιχαίνομαι τους ρουφιάνους" ήταν η απάντηση του Αλκέτ Ριζάι, όταν η ανακρίτρια του ζήτησε να κατονομάσει τους βοηθούς του.
Γιά τα όπλα που βρέθηκαν στο κρησφύγετό του, ο Αλβανός κακοποιός είπε ότι τα είχε γιά την προσωπική του ασφάλεια και όχι γιά εγκληματικές ενέργειες.
Η σύντροφός του -η "Σούλα από το Περιστέρι"- αρνήθηκε να πει οτιδήποτε, κάνοντας χρήση του δικαιώματός της, καθώς προστίθενται νέα στοιχεία στη δικογραφία.
Αυτή την ώρα συνεχίζεται η απολογία του ζεύγους των αλλοδαπών που βρέθηκαν στο κρησφύγετο στο Ανω Σούλι Μαραθώνα.
Υπενθυμίζεται ότι τα αδικήματα που αντιμετωπίσει ο Ριζάι είναι : σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένης περίπτωσης κατοχής όπλων και πυρομαχικών από κοινού, αρπαγής από κοινού με σκοπό να εξαναγκαστεί ο παθών σε πράξη, για την οποία δεν είχε υποχρέωση (σ.σ. ο πιλότος του ελικοπτέρου κατά την απόδραση από τον Κορυδαλλό), παράνομης κατάληψης αεροσκάφους από κοινού, διατάραξης ασφάλειας αεροσκαφών από κοινού, ηθικής αυτουργίας στις πράξεις που αφορούν την χρήση του ελικοπτέρου, απόδρασης κρατουμένου, κλοπής από κοινού, πλαστογραφίας μετά χρήσεως κατ' εξακολούθηση και παράνομης οπλοφορίας και οπλοκατοχής
troktiko

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου