5.11.09

Συνάντηση Δημήτρη Δράκου με Άννα Διαμαντοπούλου !!!


Συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων, κα. Άννα Διαμαντοπούλου είχε σήμερα το μεσημέρι το Προεδρείο της ΕΝΑΕ και οι επικεφαλής των παρατάξεων της Ένωσης, στο γραφείο της Υπουργού. Από την πλευρά της η ΕΝΑΕ παρουσίασε αναλυτικά τα θέματα Παιδείας που απασχολούν τις Νομαρχίες.
Μετά το πέρας της συνάντησης ο Πρόεδρος της ΕΝΑΕ κ. Δημήτρης Δράκος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με πρωτοβουλία της Υπουργού και θέλουμε να την ευχαριστήσουμε γι’ αυτό είχαμε μια πολύ σημαντική συνάντηση για θέματα που αφορούν τα θέματα εκπαίδευσης στην ελληνική περιφέρεια. Θέσαμε τα ζητήματα της μεταφοράς των μαθητών, τα οποία είναι πιεστικά και επείγοντα, τα ζητήματα της σχολικής στέγης καθώς επίσης και του εξορθολογισμού του αριθμού των εισακτέων στα περιφερειακά ΤΕΙ της χώρας...

Θέσαμε, επίσης λεπτομέρειες πάνω στις οποίες πρέπει να βασιστεί η καινούρια, δραστηριότητα που πρέπει να αναπτυχθεί για να επιλυθούν πολύ σημαντικά ζητήματα της εκπαίδευσης και κυρίως περιφερειακά. Ακούσαμε την κυρία Υπουργό και καταθέσαμε τη βούλησή μας να συνεργαστούμε σε αυτές τις κατευθύνσεις που έθεσε προκειμένου να επιλύσουμε τα καίρια αυτά ζητήματα. Ήταν εναυσματική η συνάντηση αυτή και περιμένουμε και τη συνέχειά της».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου