4.11.09

Για κατοχή Ναρκωτικών συνελήφθη ο Τραγουδιστής Μανώλης Λιδάκης !!!


Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη ο γνωστός τραγουδιστής Μανώλης Λιδάκης, στις 12:30 τα ξημερώματα, όταν οι Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Λιβαδειάς τον σταμάτησαν με το αυτοκίνητό του για έλεγχο ρουτίνας, στο Κάστρο Βοιωτίας. Όταν τον σταμάτησαν οι άνδρες της Ασφάλειας, γυρνούσε από την Αράχωβα στην Αθήνα.
Μετά από την νομότυπη έρευνα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 2,1 γραμμάρια κοκαΐνης, 26 γραμμάρια χασίς και 60 χάπια Xanax (ηρεμιστικά). Το γεγονός πως ο Μανώλης Λιδάκης δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα όλα τα χρόνια που είναι στο καλλιτεχνικό προσκήνιο, κάνει την υπόθεση ακόμα πιο περίεργη και γεννά αυθορμήτως το ερώτημα: Μήπως έπεσε καρφωτή;....

Κατόπιν του εντοπισμού των ουσιών, ο Λιδάκης μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Λιβαδειάς όπου μετέβη και συνήγορός του. Κατά τη διάρκεια της αυτόφωρης διαδικασίας, πηγές θέλουν τον τραγουδιστή να ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και να μεταφέρεται στο νοσοκομείο Λιβαδειάς συνοδεία Αστυνομικών όπου επιμελούνται την φρούρησή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, της ηλεκτρονικής εφημερίδας stifora.gr ο καλλιτέχνης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και γι’αυτό τον λόγο βρήκε διέξοδο στα ναρκωτικά. Σε καμία περίπτωση δεν «καθαγιάζουμε» την πράξη το γεγονός πως δεν έχει απασχολήσει ποτέ συναρτήσει με το γεγονός πως πάσχει από κατάθλιψη χρησιμοποιείται ως «ελαφρυντικό» στο μυαλό του μέσου Έλληνα πολίτη.
Μάλιστα, ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» είχε δηλώσει τα εξής: ..."Ο καλλιτέχνης είναι άνθρωπος, άρα κουβαλάει μέσα του πράγματα που δεν είναι δικά του: τους γονείς και τους συγγενείς μας, εικόνες.
Βέβαια, ο κάθε άνθρωπος αναπτύσσει την αυτογνωσία του με όσες δυνάμεις έχει".
Όπως ισχυρίστηκε στον Εισαγγελέα, η κατοχή των παραπάνω ναρκωτικών ουσιών προορίζονταν για ιδιωτική χρήση και είχαν σκοπό να καταπολεμήσουν τις σκέψεις που στροβίλιζαν το μυαλό του έπειτα από τον θάνατο συγγενικών του προσώπων.
Stifora.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου