7.11.09

Τραγικός θάνατος χειριστή φορτωτή στην Πλατιάνα Ηλείας !!!


Θανάσιμα τραυματίστηκε χθες το απόγευμα στην Πλατιάνα ένας 41χρονος όταν καταπλακώθηκε από τον φορτωτή που οδηγούσε κατά την διάρκεια της προσπάθειάς του να απομακρύνει ένα πεύκο από τον δρόμο.
Νεκρός είναι ο Βασίλης Δημητρούλης του Ιωάννη που είχε διατελέσει πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου του Χωριού από το 1999 έως και το 2003.
Ήταν λίγο μετά τις 5:30 το απόγευμα όταν ο 41χρονος έφυγε με τον φορτωτή από το χωράφι του για να πάει στο σπίτι του στο χωριό.
Δεν είχε διανύσει παρά μερικά μέτρα όταν στον αγροτικό δρόμο που κινιόταν εντόπισε ένα καμένο πεύκο που ήταν στην άκρη του δρόμου και εγκυμονούσε κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος....

Χωρίς να το σκεφτεί καθόλου έκανε μανούβρα με τον φορτωτή για να το απομακρύνει από το σημείο που βρισκόταν. Αυτή η κίνησή του έμελλε να είναι μοιραία. Ξάκρισε πολύ στην άκρη του δρόμου. Η ορατότητα λόγω του ότι το σκοτάδι είχε αρχίσει να πέφτει ήταν περιορισμένη.
Πριν προλάβει ο 41χρονος να αντιληφθεί τι συνέβαινε ο φορτωτής έγειρε στο πλάι και έπεσε σε μία μικρή χαράδρα που υπήρχε εκεί. Το σώμα του άτυχου 41χρονου εγκλωβίστηκε κάτω από τις λαμαρίνες του μεγάλου μηχανήματος. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Δεν χρειάστηκε παρά ελάχιστα λεπτά για να αντιληφθούν περίοικοι και συγχωριανοί του τι είχε συμβεί. Ένας από αυτούς ενημέρωσε αμέσως το Νοσοκομείο και την Πυροσβεστική της Κρέστενας αφού διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν από μόνοι τους να τον απεγκλωβίσουν.
Μέσα σε λίγη ώρα είχαν φθάσει στο σημείο τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής δύο από τον Πύργο και δύο από την Κρέστενα με 11 άντρες, επικεφαλής των οποίων ήταν ο διοικητής της Π.Υ Πύργου Χρήστος Ψυχογιός και αμέσως άρχισε η προσπάθεια για τον απεγκλωβισμό του νεαρού άντρα.
«Ενημερωθήκαμε για το περιστατικό αυτό και αμέσως ήρθαμε εδώ με τέσσερα οχήματα και 11 άντρες για να απεγκλωβίσουμε τον 41χρονο», τόνισε ο Διοικητής της Π.Υ κ Ψυχογιός.
Ο Βασίλης Δημητρούλης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του.
Πατρίς

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου