25.1.10

Ένοπλες ληστείες σε Βραχάτι και Κόρινθο.


Στις 2:00 τα ξημερώματα σήμερα στο Βραχάτι Κορινθίας, τρεις άγνωστοι φορώντας κουκούλες, μπήκαν σε καφετέρια και με την απειλή δύο πιστολιών και καραμπίνας, ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη δένοντας τα χέρια του με μονωτική ταινία και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των χιλίων ευρώ κι ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Μισή ώρα αργότερα στην Πουλίτσα Κορινθίας, άγνωστοι αφού έσπασαν την πόρτα καταστήματος ψιλικών πήραν το συρτάρι της ταμειακής μηχανής με όσα κέρματα αυτό είχε.
Ύστερα από αναζητήσεις των αστυνομικών του τμήματος Βραχατίου, λίγο πριν τις 3:00 τα ξημερώματα εντοπίστηκαν τρία άτομα που επέβαιναν σε κλεμμένο ΙΧ, και στο σήμα των αστυνομικών να σταματήσουν ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν. Το αυτοκίνητο βρέθηκε αργότερα σε αγρόκτημα στην περιοχή Ταρσινών Κορινθίας. Μέσα στο όχημα οι αστυνομικοί βρήκαν κυνηγετικά φυσίγγια, ένα πιστόλι φωτοβολίδων, δύο μαχαίρια, μια κουκούλα, το συρτάρι της ταμειακής από το κατάστημα ψιλικών και πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων.Προανάκριση ενεργεί το τμήμα Βραχατίου σε συνεργασία με την ασφάλεια Κορίνθου.Επίσης στις 6:10 το πρωί στην οδό Ακροκορίνθου στην Κόρινθο, δύο άγνωστοι φορώντας κουκούλες και με την απειλή πιστολιού πήραν από έναν άνδρα την ώρα που έβγαινε από το σπίτι του 24.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.
Προανάκριση ενεργεί ασφάλεια Κορίνθου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου