30.1.10

X Factor - Ο Θεοφάνους απαντά στην Sony για το "στημένο"

«Ήταν μία δύσκολη βραδιά η προηγούμενη Παρασκευή. Είμαι κριτής σε αυτό το παιχνίδι, δημιουργός και πάνω απ’ όλα άνθρωπος. Η Sony το ξέχασε αυτό, παρακαλώ εσείς να το θυμάστε. Πιστεύω στο ταλέντο, τη δύναμη της ψυχής. Νίνι πιστεύω πως έχεις και τα δύο. Πιστεύω σε εσένα».
Με τα λόγια αυτά ο Γιώργος Θεοφάνους απάντησε στην Sonyπου καταγγέλει ότι ο κριτής έστησε το παιχνίδι, εν αγνοία τόσο της παραγωγής του X– Factor, όσο και των υπόλοιπων κριτών και του ANT1!
Υποστηρίζει μάλιστα ότι έχει αδιάσειστα στοιχεία για όσα λέει και ζητά την άμεση επιστροφή της Ήβης Αδάμου στο παιχνίδι! Μάλιστα στην ανακοίνωσή της η εταιρεία μιλά με σκληρή γλώσσα για τον Γ. Θεοφάνους, κάνοντας λόγο για «μεμονωμένες, ανεύθυνες συμπεριφορές»!..
Επίσης, η Sony στην ανακοίνωση της αναφέρει: «Παρά το ότι προσπαθήσαμε εγκαίρως να αποτρέψουμε τη συγκεκριμένη ενέργεια, αυτό δεν κατέστη δυνατό, με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε θέση να πρέπει να το καταγγείλουμε. Η SonyMusic έχει στην κατοχή της αδιάσειστα στοιχεία προς απόδειξη των ισχυρισμών.... Η αξιοπιστία της SonyMusic, του Ant 1 και του διεθνούς X- Factor δεν κλονίζονται από μεμονωμένες ανεύθυνες συμπεριφορές και συνεχίζουμε με δύναμη και ευθύνη το πετυχημένο σε όλο τον πλανήτη show ανάδειξης νέων ταλέντων, όπως η LeonaLewis, ο PaulPotts και η SusanBoyle το 2009»."Στημένο" καταγγέλλει πως είναι το X Factor, με επίσημη ανακοίνωσή της η δισκογραφική εταιρεία Sony, και ρίχνει τα …βέλη της στον Γιώργο Θεοφάνους. Αναφέρει πως ο μουσικοσυνθέτης έδιωξε σκόπιμα την Ήβη Αδάμου από το παιχνίδι, ενώ ζητούν αυτή να επιστρέψει στο show και να συνεχίσει να διαγωνίζεται. Η απόφαση του Γιώργου Θεοφάνους την περασμένη Παρασκευή, να παραμείνει στο παιχνίδι η Νίνι από την Γεωργία και να αποχωρήσει η Ήβη, προκάλεσε την αντίδραση πολλών, αφού η 16χρονη τραγουδίστρια ήταν φαβορί.
Η επίσημη ανακοίνωση της Sony:
«Όπως είναι γνωστό, δυνάμει διεθνών συμβάσεων, η Sony Music έχει εξασφαλίσει παγκοσμίως τα δικαιώματα υπογραφής δισκογραφικής σύμβασης με το νικητή αλλά και με άλλους συμμετέχοντες του talent show X-Factor. Στην Ελλάδα με άψογο και αξιόπιστο τρόπο το πετυχημένο X- Factor οργανώνεται εδώ και δύο χρόνια από την εταιρεία παραγωγής ΕΝΑ PRODUCTIONS και τον τηλεοπτικό σταθμό Ant-1 σε συνεργασία με την εταιρεία μας.
Σχετικά με την αποχώρηση της Ήβης Αδάμου από το X-Factor την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010, θεωρούμε καθήκον και υποχρέωσή μας στα πλαίσια της διαφύλαξης και προστασίας της φήμης της εταιρείας μας και των νομίμων δικαιωμάτων μας να δημοσιοποιήσουμε μετά λύπης μας ότι η αποχώρηση αυτή ήταν προϊόν σχεδιασμού και ενεργειών του κ. Γιώργου Θεοφάνους εν πλήρη αγνοία τόσο της Παραγωγής του X-Factor και των υπολοίπων κριτών, όσο και της διοίκησης του τηλεοπτικού σταθμού Ant-1.
Παρά το ότι προσπαθήσαμε εγκαίρως να αποτρέψουμε τη συγκεκριμένη ενέργεια, αυτό δεν κατέστη δυνατό, με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να πρέπει να το καταγγείλουμε. Η Sony Music έχει στην κατοχή της αδιάσειστα στοιχεία προς απόδειξη των ισχυρισμών της.
Προς άμεση αποκατάσταση της καταφανούς αυτής αδικίας, θεωρούμε σωστό να επιστρέψει η Ήβη Αδάμου στο τρέχον X-Factor και να συνεχίσει να διαγωνίζεται.
Η αξιοπιστία της Sony Music, του Ant-1 και του διεθνούς X-Factor δεν κλονίζονται από μεμονωμένες ανεύθυνες συμπεριφορές και συνεχίζουμε με δύναμη και ευθύνη το πετυχημένο σε όλο τον πλανήτη show ανάδειξης νέων ταλέντων, όπως η Leona Lewis, o Paul Potts και η Suzan Boyle το 2009!»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου