11.2.11

Ανάρπαστα τα εισιτήρια για το ντέρμπι «αιωνίων» !!

MΠOPEI ο Ολυμπιακός να δίνει αύριο δύσκολο παιχνίδι στο «Κλ. Βικελίδης» με αντίπαλο τον Αρη (19:30) για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα, ωστόσο οι οπαδοί της ομάδας ζουν και αναπνέουν για το κλασικό ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου (19/2) με τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη». Τα 15.000 «μαγικά χαρτάκια» (υπάρχουν περίπου άλλα τόσα διαρκείας), που κυκλοφόρησαν χθες στα εκδοτήρια του φαληρικού σταδίου, αποδείχθηκαν ελάχιστα μπροστά στη... δίψα των φίλων των «ερυθρολεύκων», πολλοί από τους οποίους σχημάτισαν ουρές από τις πρώτες πρωινές ώρες (μέχρι και από τις 5 το πρωί!) για να προλάβουν κάποιο εισιτήριο για το μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής.
Ενώ οι φίλοι του Ολυμπιακού σκέφτονται από τώρα τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέτει ως προτεραιότητα το αυριανό ματς με τον Αρη και υπενθυμίζει συνεχώς στους ποδοσφαιριστές του πως ο τίτλος περνάει από τη Θεσσαλονίκη, αφού με νίκη πολύ δύσκολα θα χαθεί το 13ο πρωτάθλημα της τελευταίας 15ετίας. Αλλωστε, ο Ισπανός τεχνικός θέλει η ομάδα του να πάει στο ντέρμπι με την καλύτερη δυνατή βαθμολογική διαφορά από τον Παναθηναϊκό και σίγουρα τουλάχιστον με το υπάρχον +7.
Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, αφού και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος φαίνεται πως ξεπέρασε τον τραυματισμό του και εκτός απροόπτου θα ξεκινήσει στην 11άδα απέναντι στην παλιά του ομάδα. Σε ό,τι αφορά τον Ντουντού, ο Βραζιλιάνος μέσος προπονείται χωρίς ενοχλήσεις και θα βρίσκεται στην αποστολή, αλλά δύσκολα θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα, αφού ακόμα δεν είναι έτοιμος για ολόκληρο 90λεπτο. Τέλος, ο Μοϊσές Ουρτάδο αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανεβάσει ρυθμούς, ωστόσο ο Βαλβέρδε θα αρχίσει να τον υπολογίζει μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου