10.2.11

ΣΟΚ - Έδιναν ναρκωτικά σε ανήλικες και τις βίαζαν!

Ανήλικες κοπέλες έγιναν έρμαια στα χέρια εμπόρων ναρκωτικών που τις κακοποιούσαν σεξουαλικά! … Μια 15χρονη Ελληνίδα και η 14χρονη Αλβανίδα … φίλη της είχαν μετατραπεί σε υποχείρια ενός 50χρονου κι ενός 55χρονου, διακινητών κοκαΐνης, οι οποίοι κρατούσαν φυλακισμένα τα δύο κορίτσια σε διαμέρισμα της Καλλιθέας και τα εξανάγκαζαν με τη….
χρήση ναρκωτικών να υποκύπτουν στις αρρωστημένες σεξουαλικές τους ορέξεις.
Τη συγκλονιστική υπόθεση αποκάλυψε το Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας έπειτα από καταγγελία των γονιών των δύο ανήλικων κοριτσιών. Τελικά οι δύο μεσήλικοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς, ενώ μέσα στο διαμέρισμα της οδού Ανδρομάχης, όπου κρατούσαν φυλακισμένα τα δύο παιδιά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κιλό κοκαΐνη, ενάμισι κιλό ηρωίνη και ένα κιλό χασίς.
Τα δύο κορίτσια, που διαμένουν σε γειτονιά της Νίκαιας, είχαν γνωρίσει μέσω του Διαδικτύου τον 50χρονο διακινητή σκληρών ναρκωτικών, ο οποίος εμφανιζόταν ως επιχειρηματίας! Με διάφορες υποσχέσεις ο 50χρονος έπεισε τα δύο κορίτσια να εγκαταλείψουν τις οικογένειές τους για να ζήσουν μαζί του τη «μεγάλη ζωή». Ετσι, πριν από μερικές εβδομάδες τα δυο κορίτσια εγκατέλειψαν την πατρική εστία αιφνιδιαστικά, βυθίζοντας τις οικογένειές τους στην αγωνία.
Την επομένη της εξαφάνισής τους, οι γονείς των δύο παιδιών κατήγγειλαν το γεγονός στο Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν έρευνες. Τελικά, η υπόθεση ξεκαθάρισε χθες το μεσημέρι, με τη σύλληψη των δύο εμπόρων ναρκωτικών, οι οποίοι είχαν διαφθείρει και είχαν εθίσει τα δύο κορίτσια στα ναρκωτικά.Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η μία από τις δύο ανήλικες το απόγευμα της περασμένης Τρίτης κατάφερε να ξεφύγει από την προσοχή του 55χρονου και να δραπετεύσει από το διαμέρισμα, ενώ ο 50χρονος είχε πεταχτεί μέχρι την πλατεία της Καλλιθέας για να δώσει κοκαΐνη σε χρήστες. Η ανήλικη μόλις έφτασε στο σπίτι της στη Νίκαια είπε τα πάντα στους γονείς της, οι οποίοι στη συνέχεια κατήγγειλαν το γεγονός στην αστυνομία.Ο ίδιος ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Νίκαιας χειρίστηκε την υπόθεση και ήρθε σε επικοινωνία με τον έναν από τους διακινητές παριστάνοντας τον χρήστη ναρκωτικών. Εκλεισε ραντεβού μαζί του δήθεν για να αγοράσει κοκαΐνη. Ετσι, συνελήφθη αρχικά ο 55χρονος και στη συνέχεια ο 50χρονος συνεργός του και απελευθερώθηκε και το δεύτερο κορίτσι. dinatos.blogspot.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου