10.2.11

Σέξι μήνυμα, λάθος παραλήπτης –Μπήκε σε μπελάδες !!

Μια φωτογραφία στοματικού έρωτα, έβαλε σε μπελάδες έναν 50χρονο Αμερικανό. Αντί για την ερωμένη του την έστειλε σε μια άλλη γυναίκα. Ακολούθησε μήνυση και φυσικά ενημερώθηκε και η... σύζυγος
Τι το θελε και έμπλεκε με την τεχνολογία ο 50χρονος Τζάκ Σότερς από τη Μινεσοτά των ΗΠΑ; Τώρα κινδυνεύει εκτός από το να τον χωρίσει η γυναίκα του (αν δεν έχει ειδή γίνει) να πληρώσει μεγάλο χρηματικό πρόστιμο που πιθανώς θα του επιβάλει το δικαστήριο και όλο αυτό για ένα MMS!
Ο ατακτούλης μα και συνάμα απρόσεκτος Τζάκ το περασμένο έτος ήθελε να... διασκεδάσει με τη ερωμένη του και της έστειλε ένα καυτό MMS στο οποίο του έκανε στοματικό έρωτα.
Ο Τζάκ όμως μπέρδεψε τα νούμερα στο τηλέφωνο και αντί να φτάσει η φωτογραφία στο προορισμό της, αυτή πήγε σε μια κυρία (τα στοιχεία της δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα) η οποία σοκαρίστηκε τόσο πολύ που όχι μόνο επικοινώνησε μαζί του και τον έβρισε χυδαία αλλά του έκανε μήνυση.
Με τα πολλά τα αίματα άναψαν και κουβέντα στη κουβέντα ο θερμός Τζάκ την απείλησε λεκτικά, όπως η ίδια αναφέρει στο δικαστήριο.
Η δίκη συνεχίζεται. Όσο αφορά τη σύζυγο του θερμού εραστή δεν γνωρίζουμε εάν έκανε αίτηση διαζυγίου. news247.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου