21.12.11

''Μου είπε να χωρίσουμε και τρελάθηκα''-Η συγκλονιστική κατάθεση του δολοφόνου της φοιτήτριας!

Τα λόγια του 35χρονου, που μίλησε στους αστυνομικούς για τη δολοφονία της άτυχης
Ανδριάνας, κόβουν την ανάσα - Ο ιατροδικαστής κάνει λόγο για βασανισμό και μιλάει για μια άγρια σφαγή...

Ακόμη και οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., που άκουσαν τον 35χρονο δολοφόνο της φοιτήτριας, σοκαρίστηκαν από τις αποκαλύψεις που τους έκανε. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, ο δράστης με απίστευτη ψυχραιμία και βλέμμα βυθισμένο στο απόλυτο κενό, προσπάθησε να εξηγήσει στις αστυνομικές αρχές τους λόγους που τον οδήγησαν στο να σφαγιάσει την 21χρονη αγαπημένη του και να γραφεί στα ελληνικά αστυνομικά χρονικά ως ένας από τους πιο στυγερούς εγκληματίες.
''Την Αννα (σ.σ.: Ανδριάνα) τη λάτρευα. Αν και ήμασταν μαζί περίπου έναν χρόνο, πίστευα ότι ήταν η γυναίκα της ζωής μου. Την αγαπούσα, δεν άντεχα ούτε λεπτό μακριά της. Εκανα τα αδύνατα δυνατά να είμαι συνέχεια μαζί της. Ηταν πολύ όμορφη και ιδιαίτερα κοινωνική. Μιλούσε με όλον τον κόσμο. Την πλησίαζαν συνέχεια άντρες και αυτό δεν το άντεχα'' ανέφερε αρχικά στην κατάθεσή του ο Στάθης Ευσταθίου και πρόσθεσε: ''Συνέχεια καβγαδίζαμε γι' αυτό. Δεν ήθελα να μιλάει με κανέναν. Ομως δεν με άκουγε... Την Παρασκευή (ημέρα της δολοφονίας) τσακωθήκαμε πάλι για το ίδιο ζήτημα. Της είπα ότι ήμουν σίγουρος ότι με απατούσε. Εκείνη το αρνήθηκε, αλλά δεν την πίστεψα. Μου είπε ότι δεν αντέχει άλλο και ότι ήθελε να χωρίσουμε. Θόλωσα και έγινε ό,τι έγινε...''
Ο 35χρονος όμως δεν έμεινε εκεί... ''Ηθελε να με χωρίσει για να γυρνά ελεύθερη. Να κάνει τη ζωή της. Στη σκέψη και μόνο ότι θα την έχανα τρελάθηκα. Αρπαξα ό,τι βρήκα μπροστά μου και άρχισα να τη χτυπώ! Οταν κατάλαβα ότι ήταν νεκρή, πήρα την απόφαση να την ακολουθήσω. Ετσι θα ήμασταν για πάντα οι δυο μας στον παράδεισο. Αλλά δεν πρόλαβα".
Ιατροδικαστής: Η Ανδριάνα πραγματικά σφαγιάστηκε!
Οπως διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση, η άτυχη Ανδριάνα Γαρδικιώτη βασανίστηκε άγρια πριν αφήσει την τελευταία της πνοή στα χέρια του αγαπημένου της, που έμελε να είναι και ο δολοφόνος της. ''Η κοπέλα έφερε περισσότερα από 78 χτυπήματα από κατσαβίδι και μαχαίρι σε όλο της το σώμα...

Είχε περίπου 35 χτυπήματα στον λαιμό και τον θώρακα και δεκάδες άλλα στο υπόλοιπο σώμα της. Από αυτά τα περισσότερα είναι αμυντικά, ενώ κάποια άλλα, όπως στην πλάτη και στα πόδια, τα οποία είναι επιφανειακά, δείχνουν ότι ο δολοφόνος την τιμωρούσε, τη βασάνιζε» τόνισε στην «Espresso» ο ιατροδικαστής Ιωάννης Φούντος και πρόσθεσε: «Η 21χρονη πραγματικά σφαγιάστηκε. Το συγκεκριμένο έγκλημα δεν έχει προηγούμενο''Η είδηση της άγριας δολοφονίας της αλλά και οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πόσο υπέφερε στα χέρια του στυγερού εγκληματία, έχουν γεμίσει τους συγγενείς της με συναισθήματα οργής, γεγονός που προβληματίζει ιδιαίτερα τις αστυνομικές αρχές.

Η οικογένεια, οι φίλοι, οι συμφοιτητές και όσοι γνώριζαν το χαμογελαστό κορίτσι ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του Στάθη Ευσταθίου, που την κατακρεούργησε με 78 μαχαιριές και πέταξε το άψυχο σώμα της στη λίμνη της Καστοριάς.
Οι αστυνομικοί φοβούνται τις σοβαρές πιθανότητες λιντσαρίσματος κατά του δράστη και γι' αυτό το λόγο η πόλη έχει μετατραπεί σε φρούριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας (20-12-2011), ο δράστης οδηγήθηκε στον τόπο του εγκλήματος και έκανε την αναπαράσταση. Επισήμως από την αστυνομία δεν γίνεται καμία ανακοίνωση για το θέμα

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου