22.12.11

Μοίρασε... δώρα ο Πάντελιτς – Πέρασε με “τριάρα” ο Ολυμπιακός

Οι “ερυθρόλευκοι” επικράτησαν στην Κατερίνη του Πιερικού με 3-1 και πήραν την πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ. Δύο φορές σκόραρε ο Σέρβος επιθετικός. Πολύ καλή εμφάνιση απ' την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου, που είχε ισοφαρίσει προσωρινά. Δείτε τι έγινε σε όλους τους αγώνες Κυπέλλου την Τετάρτη.
Οι Πειραιώτες σε καμία περίπτωση δεν έδειξαν το καλό τους πρόσωπο, αλλά πήραν αυτό που ήθελαν, έστω και αν δυσκολεύτηκαν για σημαντικό διάστημα από τους γηπεδούχους.
Αν και ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έχασε μία πολύ καλή ευκαιρία στο 2' με τον Αμπντούν, παρόλα αυτά οι παίκτες του Πιερικού ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και έφτασαν αρκετές φορές στα καρέ του Δασκαλάκη.

Οι δυο ομάδες προσπάθησαν να κρατήσουν ένα καλό ρυθμό, αλλά ο αγωνιστικός χώρος δεν βοηθούσε. Παρόλα αυτά, οι “ερυθρόλευκοι” ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάρκο Πάντελιτς στο 30'

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν έχοντας μία ελαφρά υπεροχή και έξι λεπτά αργότερα κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα, με την κεφαλιά του Ελευθεριάδη.

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πήρε την κατοχή της μπάλας και λίγο πριν την συμπλήρωση του 45λεπτου πέρασε μπροστά. Μετά από όμορφη προσπάθεια του Μόνχε, ο Πάντελιτς έπιασε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, διπλασιάζοντας τα τέρματα του και της ομάδας του.

Ο Βάσκος τεχνικός πέρασε με την έναρξη του δεύτερου μέρους τον Τοροσίδη στη θέση του Ιμπαγάσα και ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το ημίχρονο με την πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Γέστε, στην οποία φώναξε “παρών” ο Καρακούτσης.

Αν και ο ρυθμός δεν ήταν ίδιος με αυτόν του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν για την ισοφάριση και έφτασαν πολύ κοντά στο 2-2, αλλά ο Γέστε -προ της γραμμής- έδιωξε την μπάλα στο 55'.

Οι “ερυθρόλευκοι” πάντως μπόρεσαν να πετύχουν και τρίτο τέρμα, με τον Αμπντούν (70') καιέφτασαν στην πρόκριση για στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου