22.12.11

«Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης» πρεμιέρα την Παρασκευή στην κεντρική σκηνή του ΔΗΠΕΘΕΚ


Με το έργο του 'Ακη Δήμου «Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης», «ανοίγει», μεθαύριο, Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στις 21.00 το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καλαμάτας.

Το έργο, που παρουσιάζεται από την Κεντρική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ, είναι μία έξυπνη λαϊκή κωμωδία, καλοδουλεμένη με σατιρική διάθεση, γρήγορο ρυθμό και εύστροφη κλιμάκωση της δράσης. Είναι μία οικογενειακή γιορτή, όπου όλα είναι δυνατό να συμβούν κι ανατρέπουν τη φαινομενικά αδιασάλευτη ισορροπία της οικογένειας της Ιοκάστης Παπαδάμου.

Την παράσταση σκηνοθετεί η Κλεώνη Φλέσσα, τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι της Αρτέμιδος Τσιτούρα, τη μουσική επιμελείται ο Ηρακλής Πασχαλίδης και παίζουν οι ηθοποιοί Γιώργος Τσαπόγας, Περικλής Αλμπάνης, Eλένη Tζώρτζη, Iωάννα Xιώτη, Kώστας Λαός, Tάσος Πολιτόπουλος και Mαριέτα Aντιβάση.

Μετά την πρεμιέρα οι παραστάσεις την περίοδο των εορτών θα δοθούν ανήμερα των Χριστουγέννων, την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, την Κυριακή 1 Ιανουαρίου, το Σάββατο, 7 και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου.

Ακολούθως, θα δίνονται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, στην Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου (Δημοσθένους 2) στις 21.00.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου