23.12.11

ΝΔ: Ισχύουν όσα συμφωνήθηκαν στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών

«Στη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς με τον Πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο, έγινε αναλυτική συζήτηση για τις τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις. Είναι σαφές ότι ισχύουν τα όσα συμφωνήθηκαν στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών.
Δηλαδή, η ολοκλήρωση του κυβερνητικού έργου και κυρίως του προγράμματος εθελοντικής ανταλλαγής των ομολόγων (PSI) και του νέου οικονομικού προγράμματος που θα εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους» αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης.
Η συνάντηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Παρασκευής . Η συνάντηση «πήγε πολύ καλά», σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές, που επισήμαιναν ότι ουσιαστικά επιβεβαιώθηκε η αρχική συμφωνία των πολιτικών αρχηγών για το χαρακτήρα της κυβέρνησης.
Η συνάντηση διήρκησε μία ώρα και δεκαπέντε λεπτά . Ακολουθεί η συνάντηση του κ. Παπαδήμου με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη.
Στην ατζέντα των συζητήσεων είναι η διάρκειας της κυβερνητικής θητείας. Ο πρωθυπουργός θα ζητήσει από τους πολιτικούς αρχηγούς να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους για το σκοπό και τον ορίζοντα της κυβέρνησης.
Από την πλευρά της ΝΔ τονίζεται ότι είναι όλα διευκρινισμένα από τη συμφωνία των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και απορρίπτεται η σκέψη για σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου