21.12.11

''Σκότωσα τη γιαγιά μου, γιατί μου έκανε μάγια''

  Οι αστυνομικοί επικέντρωσαν την έρευνά του στο πρόσωπο του 25χρονου εγγονού της 85χρονης, που βρέθηκε κατακρεουργημένη στο σπίτι της στον Πόρο - Ο 25χρονος τελικά "έσπασε" και ομολόγησε - Συνελήφθη και ο 22χρονος φίλος του, για υπόθαλψη εγκληματία...

Ο 25χρονος, έφτιαξε ένα σενάριο, όμως έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις. Τελικά ομολόγησε χθες ότι ο ίδιος δολοφόνησε τη γιαγιά του, μέσα στο υπνοδωμάτιό της στο μικρό σπίτι της οδού Τσιμισκή, στον Πόρο. Μαζί με τον 25χρονο, συνελήφθη και ο 22χρονος φίλος και συμφοιτητής του, στο ΤΕΙ, για υπόθαλψη εγκληματία. Ο 25χρονος εκμυστηρεύτηκε στο φίλο του τι είχε κάνει, όμως ο 22χρονος δεν ενημέρωσε τις αρχές, ως όφειλε.

Σε σύντομες συνομιλίες που είχε ο νεαρός φοιτητής με τους αστυνομικούς για το πού βρισκόταν τις προηγούμενες ώρες, εκείνος φέρεται να είπε ότι ήταν έξω και διασκέδαζε και πως όταν έφτασε βρήκε νεκρή τη γιαγιά του. Αστυνομικός παρατήρησε ότι στα χέρια είχε κάποιες αμυχές και με έναν φακό φώτισε το σημείο. Ο νεαρός σύμφωνα με το cretalive.gr, είχε προλάβει να πλυθεί, όμως δεν είχαν καλυφθεί τα σημάδια στα χέρια του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ρωτήθηκε σχετικώς από αστυνομικό της ασφάλειας και είπε ότι έπιασε τη γιαγιά του για να διαπιστώσει εάν ζει και πως προσπάθησε να την γυρίσει ανάσκελα. Ο δράστης σύμφωνα με την αστυνομία «έσπασε» και ομολόγησε αρκετές ώρες μετά το φονικό στους αστυνομικούς.

Ο ίδιος φέρεται να είπε ότι τη σκότωσε γιατί του έκανε μάγια και τον καταριόταν, επειδή είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ωστόσο οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. πιστεύουν ότι ο νεαρός δολοφόνος δεν αποκλείεται να διέπραξε το φονικό, γιατί η άτυχη γυναίκα δεν του έδινε χρήματα για να προμηθευτεί ναρκωτικές ουσίες, ενώ εξετάζεται ακόμη εάν βρισκόταν και υπό την επήρεια ναρκωτικών όταν κατάσφαξε την ηλικιωμένη γυναίκα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου