23.12.11

ΑΡΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΥΣΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟΥ ΤΑΝΓΚΟ ΕΙΧΕ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΗΣ ΕΕΜ

Μια βραδιά με άρωμα Χριστουγέννων και γεύση αργεντίνικου χορού από χορευτές της Σχολής Tango Acropolis, χάρισε η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας (ΕΕΜ) στους προσκεκλημένους της, που παρευρέθηκαν στο ετήσιο χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό της δείπνο.
Σκοπός του δείπνου, που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, υπό την Αιγίδα της Πρεσβείας της Αργεντινής, ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για τη συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης γυναικών με καρκίνο του μαστού «Έλλη Λαμπέτη».
Στα πλαίσια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε επίδειξη μόδας του Οίκου ΧαΪτογλου και παρουσιάστηκαν δημιουργίες της δεκαετίας του 50 σε «στιλ Εβίτα Περόν» . Τους καλεσμένους ξεσήκωσαν με τις χορευτικές τους δυνατότητες, οι χορευτές της Σχολής Tango Acropolis Διονύσης Θεοδωρόπουλος με Χλόη Θεοδωροπούλου και Παναγιώτης Νικολέτος με Ιβόν Καρολίνα.
Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν ο Πρέσβης της Αργεντινής στην Αθήνα κ. Jorge Alejandro Mastropietro για τη στήριξη του στο έργο της ΕΕΜ η κ. Μέρω Κεσεσίογλου, Γενική Πρόξενος της Ακτής του Ελαφοντοστού στην Αθήνα για το πολύτιμο ανθρωπιστικό της έργο στα παιδιά της Αφρικής και η Εταιρεία Interamerican στο πρόσωπο του Διευθυντη Δημοσίων Σχέσεων και Κοινωνικής ευθύνης κ. Γιάννη Ρούντο για την επικοινωνιακή χορηγία που προσφέρει στην Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας για τη γνωστοποίηση του έργου της στο ευρύ κοινό.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εξέχουσες προσωπικότητες από τον πολιτικό, επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό, ιατρικό και δημοσιογραφικό χώρο, μεταξύ των οποίων ήταν: ο Πρέσβης του Λιβάνου κ. Michel Soufan με τη σύζυγό του, o Πρέσβης του Καναδά κ. Robert Peck με τη σύζυγό του, ο πρώην Αντιπρόεδρος του Ευρωπαικού Κοινωβουλίου κ. Γεώργιος Δημητρακόπουλος με τη σύζυγό του, η τ. Αντιπρύτανης του Παν/μιου Ιωαννίνων Καθηγήτρια κ. Νίκη Αγνάντη, ο Καθηγητής Δημόσιας Διοικησης κ. Αριστείδης Γιαπαλής με τη σύζυγο του Μαρι, η κ. Ζαφειρία Λαυρεντιάδου, η Πρόεδρος του Συλλόγου των φίλων της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας και του Κέντρου Έλλη Λαμπέτη κ. Ασημίνα Αττικούρη, ο ζωγράφος κ. Ιωάννης Καραβάς, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Μαιευτηρίου Λητώ κ. Λεωνίδας Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Μαιευτηρίου Μητέρα κ. Στάθης, ο Καθηγητής Μαιευτικής/Γυναικολογίας του Παν/μίου Αθηνων κ. Θέμης Μαντζαβίνος, ο Επιστημονικός Διευθυντής του Ομίλου της Ευρωϊατρικής κ. Νικόλαος Λιάσης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Διαγνωστικού Κέντρου Γυναίκας Υγεία κ. Χρήστος Καραμαλέγκος και πλήθος κόσμου.
Όλοι οι συντελεστές της εκδήλωσης αγκάλιασαν το σκοπό της Ελληνικής Εταιρίας Μαστολογίας με αποτέλεσμα το δείπνο να στεφθεί
με απόλυτη επιτυχία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου