" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

26.1.12

Διώχνουν άμεσα 8.000 εργαζόμενους του δημόσιου τομέα !

Tο θέμα της άμεσης κατάργησης ή συγχώνευσης ζημιογόνων φορέων του ευρύτερου δημόσιου τομέα, δηλαδή νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου και ανώνυμες εταιρείες του Δημοσίου, όπως δημοτικές επιχειρήσεις, έχει τεθεί επί τάπητος μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών.
Οι εργαζόμενοι στους συγκεκριμένους φορείς θα τεθούν σε εφεδρεία για ένα έτος, με το 60% του μισθού τους, και μετά θα απολυθούν, όπως περιγράφει το ισχύον θεσμικό πλαίσιο. Στο μικροσκόπιο της κυβέρνησης θα ξαναμπούν περίπου 1.500 οργανισμοί του Δημοσίου, εκ των οποίων αναμένεται -σύμφωνα με πληροφορίες- να καταργηθούν άμεσα 100 φορείς, που απασχολούν περίπου 8.000 υπαλλήλους.
Θα προηγηθεί η διαδικασία της αξιολόγησης των δημόσιων οργανισμών, η οποία θα πραγματοποιηθεί με τη συμβολή ιδιωτικών εταιρειών. Τα κριτήρια της αξιολόγησης των οργανισμών βρίσκονται σε φάση επεξεργασίας από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης σε συνεργασία με την ομάδα Γάλλων εμπειρογνωμόνων της Task Force.
Αυτά είναι τα νεώτερα από τη μείωση του αδηφάγου ελληνικού κράτους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου