26.1.12

Εξαφανίστηκε επιχειρηματίας γιατί δεν άντεξε τα χρέη...

Στην αναζήτηση ενός επιχειρηματία από την περιοχή του Κάμπου Ηλείας , βρίσκονται η οικογένειά του και οι αστυνομικές αρχές από το πρωί της Τετάρτης. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr τα «ίχνη» του χάθηκαν καθώς δεν μπορούσε να αντέξει το βάρος των οικονομικών χρεών της επιχείρησής του. Αυτό φέρεται σύμφωνα με τις ίδιες πηγές να εξηγεί και σε σημείωμα, που άφησε πίσω του φεύγοντας.
Ο επιχειρηματίας μέχρι πρότινος κατάφερνε όπως οι περισσότεροι παρά τις όποιες δυσκολίες να αντεπεξέρχεται στις υποχρεώσεις του. Η κρίση όμως προκάλεσε και σε αυτόν όπως και σε εκατομμύρια Έλληνες πολλά προβλήματα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διατηρήσει τον έλεγχο, με την κίνηση στη δουλειά του να παρουσιάζει κάμψη.
Έκανε προσπάθειες να κρατηθεί όρθιος όμως δεν τα κατάφερε όπως φάνηκε μέσα από το σημείωμά του, που βρήκαν οι δικοί του άνθρωποι και στο οποίο φέρεται να δίνει και οδηγίες για τις επιχειρήσεις του. Τα ξημερώματα της Τετάρτης αποφάσισε να εξαφανιστεί. Από την πρώτη στιγμή τον αναζήτησαν τα μέλη της οικογένειας του, όμως επέλεξε να μην έχει επαφή για αρκετή ώρα κλείνοντας το κινητό του τηλέφωνο. Αργότερα σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε επαφή όμως φαίνεται να εμμένει στην απόφασή του και θέλει να παραμένει «εξαφανισμένος»…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου