" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

26.1.12

Ρεσιτάλ πιάνου στην Καλαμάτα !

Ρεσιτάλ πιάνου τη Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου
στις 4 το απόγευμα στο Ωδείο με ελεύθερη είσοδο
Ο Δήμος Καλαμάτας, η Κοινωφελής Επιχείρηση ΦΑΡΙΣ και το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχουν ξεκινήσει με το Δίκτυο Δημοτικών Ωδείων ανά την επικράτεια, φιλοξενεί τη Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, ανήμερα της εορτής των Τριών Ιεραρχών (4.00 μ.μ), έναν νέο και πολλά υποσχόμενο σολίστ πιάνου, τον Αριστοτέλη Δοβρίδη, ο οποίος αποφοίτησε πριν λίγες ημέρες από το Δημοτικό Ωδείο Πετρούπολης, στην τάξη του γνωστού πιανίστα Στέφανου Σιγάλα, ο οποίος μάλιστα υπήρξε καθηγητής για μια δεκαετία και στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας.
Στο πρόγραμμα του ρεσιτάλ του νεαρού ταλαντούχου 26χρονου πιανίστα Αριστοτέλη Δοβρίδη περιλαμβάνονται ένα Πρελούδιο και Φούγκα του Μπαχ, από μία Σονάτα των Μπετόβεν και Σούμπερτ, δυο εντυπωσιακές και δημοφιλείς Σπουδές των Σοπέν και Σκριάμπιν και τα επηρεασμένα από την τζαζ 3 Πρελούδια για πιάνο του αμερικανού συνθέτη Τζορτζ Γκέρσουιν.
Το Ρεσιτάλ πιάνου με ελεύθερη είσοδο θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας την Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012 στις 4.00 μ.μ..
Η Μουσική σας περιμένει!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου