28.1.12

Σε ποιους επιχειρηματίες ανήκουν τα πολυτελή σκάφη που κάηκαν στον Άλιμο

Φως στα αίτια της φωτιάς που ξέσπασε στην μαρίνα του Αλίμου και είχε ως αποτέλεσμα να καούν επτά πολυτελή σκάφη ηχηρών ονομάτων της επιχειρηματικής ζωής της χώρας προσπαθούν να ρίξουν οι άνδρες του ανακριτικού που έχουν αναλάβει την υπόθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day τα ονόματα των σκαφών που κάηκαν ήταν Olma B, που σύμφωνα με τις ίδιες πηγές φέρεται να ανήκει στον επιχειρηματία του χώρου της επικοινωνίας κ. Βρυώνη, το Parijo ιδιοκτήτης του οποίου φέρεται ο Θεοδωρος Τζώρτζης, επιχειρηματίας του ξενοδοχειακού κλάδου, το Gaoe που φέρεται να ανήκει στον γνωστό χρηματιστή από την εποχή της άνθησης του Χρηματιστηρίου Αθηνών Τζουζέπε Τζιάνο, το Caprice του οποίου ιδιοκτήτης φέρεται να είναι ο κ. Έλληνας, κύπριος επιχειρηματίας, το Mestry ιδιοκτησίας μεγαλομηχανικού και το Felicity.
Η φωτιά ξεκίνησε χθες τα ξημερώματα ταυτόχρονα σε δύο σκάφη και εξαιτίας των εύφλεκτων υλικών οι φλόγες εξαπλώθηκαν γρήγορα, επεκτάθηκαν και σε άλλα σκάφη, με αποτέλεσμα ο τελικός απολογισμός να είναι επτά πολυτελή σκάφη ολοσχερώς κατεστραμμένα. Μάλιστα κάποια από αυτά έχουν ήδη βουλιάξει.
Στην κατάσβεσή της φωτιάς συμμετείχαν 11 οχήματα με 40 πυροσβέστες και δύο πυροσβεστικά πλοιάρια. Προανάκριση για την πυρκαγιά διεξάγει το Λιμενικό Σώμα που έχει αναλάβει τη σχετική έρευνα, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για εμπρησμό. Ο φύλακας της μαρίνας Αλίμου δήλωσε ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε ταυτόχρονα σε δύο σκάφη και επεκτάθηκε ταχύτατα και στα υπόλοιπα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου