28.1.12

Η διάταξη για το νέο ωράριο στα φαρμακεία θα επανέλθει στη Βουλή

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ Λοβέρδος επαναφέρει στη Βουλή, την ερχόμενη εβδομάδα σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας, τη διάταξη για τα φαρμακεία η οποία καταψηφίστηκε την περασμένη Τρίτη.
Στο πλαίσιο της συζήτησης επερώτησης του ΚΚΕ για την πολιτική των περικοπών στις δημόσιες υπηρεσίες υγείας και πρόνοιας, ο υπουργός Υγείας σχολίασε το θέμα με αφορμή το γεγονός ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος ήταν αυτό που ζήτησε τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας.
Ανέφερε, ακόμα, ότι παραμένει ανυποχώρητος στις απόψεις του γιατί, όπως αιτιολόγησε, είναι σίγουρος για ό,τι φέρνει προς ψήφιση στη Βουλή. Απαντώντας στην κριτική όσων είπαν πως δεν είχαν ενημέρωση για τη ρύθμιση, ο κ. Λοβέρδος υπογράμμισε ότι θα έχουν τον χρόνο να ενημερωθούν την ερχόμενη εβδομάδα που θα την επανακαταθέσει. Επισημαίνεται ότι η βουλευτής Λούκα Κατσέλη, η οποία είχε δηλώσει παρούσα κατά την ψήφιση της επίμαχης διάταξης, σε δηλώσεις της τόνισε ότι συμφώνησε η διάταξη να επανέλθει στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να την υπερψηφίσει.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου