28.1.12

"Χαλκευμένα δημοσιεύματα " καταγγέλει ο Α . Κωτσιόπουλος !!

Με δελτίο τύπου που απέστειλε  ο περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου Άγγελος Κωτσιόπουλος καταγγέλει τα δημοσίευματα που τον κατηγορούν για την στάση που τήρησε στο θέμα του Λιγνίτη της Κορώνης στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου
Το Δελτίο Τύπου Αναλυτικά !!
Το τελευταίο διάστημα επανήλθε το θέμα της εξόρυξης λιγνίτη στην ευρύτερη περιοχή της Κορώνης.
Στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου συζητήθηκε το θέμα ύστερα από πρόταση που υπέβαλαν από κοινού ο συνδυασμός της παράταξής μου «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» και ο συνδυασμός του κ. Πετράκου « ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ», καθώς επίσης και από ορισμένους Περιφερειακούς Συμβούλους .
Από το 2005 είχα πάρει σαφή και δημόσια θέση κατά της εξόρυξης του λιγνίτη , δηλώνοντας την έντονη ανησυχία μου για τις περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις στην περιοχή , καθώς και για την γεωργική και την τουριστική απαξίωση και υποβάθμισή της Κορώνης και της ευρύτερης περιοχής της Πυλίας.
Την θέση που είχα τότε συνεχίζω να την υποστηρίζω και τώρα και μάλιστα πιο έντονα . Γιατί δεν κρύβω ότι με ανησυχεί ιδιαίτερα η επιμονή και η επαναφορά του θέματος για Τρίτη φορά. Εξάλλου η θέση μου αυτή ήταν και είναι και θέση της ευρύτερης παράταξής μου .
Πρέπει να γνωρίζουμε όλοι ότι η πολιτική αποδοχή μιας τέτοιας απόφασης πρέπει να είναι σύμφωνη με τις εκφρασμένες λογικές επιθυμίες και ανάγκες καθώς και τα αληθινά συμφέροντα των κατοίκων της συγκεκριμένης περιοχής και όχι να προηγείται αυτών.
Θέλω να γνωστοποιήσω στους πολίτες της Κορώνης , της Πυλίας , της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου ότι ποτέ δεν έλαβα το λόγο και κυρίως τον Δημόσιο λόγο χωρίς να έχω πλήρη αναλυτική και σφαιρική γνώση του αντικειμένου και κυρίως όταν γι αυτό απαιτούνται ειδικές γνώσεις .
Εάν κάποιοι πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας τα blogs βρήκαν πεδίο να με απαξιώσουν πολιτικά με ακατανόμαστες ύβρεις και αισχρές συκοφαντίες προκειμένου να εξαργυρώσουν τυχόν πολιτικές υποχρεώσεις , τους παροτρύνω να συνεχίσουν και την απάντηση θα την πάρουν από τον Μεσσηνιακό λαό.
ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου