21.1.12

Υποψήφιος στην Α΄Αθηνών ο Υιός Ψυχάρης !

Πρεμιέρα για τον Ανδρέα Ψυχάρη σε κομματική εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ !!
Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΟΝΝΕΔ έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνισή του σε κομματική εκδήλωση ο Ανδρέας Ψυχάρης, σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά για διπλωματικά θέματα και υποψήφιος βουλευτής στην Α' Αθηνών.
Η παρουσία του στην εκδήλωση και μάλιστα δίπλα από τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκο, ερμηνεύεται ως η επίσημη ουσιαστικά επιβεβαίωση της υποψηφιότητάς του για βουλευτής στις επικείμενες εκλογές με την Νέα Δημοκρατία. Είχε προηγηθεί η συμμετοχή του στο πελυρό του Αντώνη Σαμαρά στο πρόσφατο ταξίδι του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο Ισραήλ.
Η υποψηφιότητα του Ανδρέα Ψυχάρη ο οποίος είναι γιός του προέδρου του ΔΟΛ Στραύρου Ψυχάρη, έχει πάρει το «πράσινο φως» από την Συγγρού και προσωπικά από τον Αντώνη Σαμαρά, πολλοί μάλιστα λένε ότι θα πριμοδοτηθεί και από τον κομματικό μηχανισμό για να πετύχει την εκλογή του. Γεγονός που έχει προκαλέσει αντιδράσεις από άλλους υποψήφιους βολευτές, που όμως πολύ δύσκολα θα εκδηλωθούν δημοσίως.
Στην αποψινή εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ παρόντες ήταν επίσης και πολλοί βουλευτές της ΝΔ μεταξύ των οποίων, ο Γιάννης Παπαθανασίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Ελίζα Βόζεμπεργκ, κ.α.iefimerida.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου