20.1.12

Επιστολή - φωτιά της Μαριάννας Ντούβλη στην Άγγελα Μέρκελ !

Με επιστολή που έστειλε στη γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, η ελληνίδα πορνοστάρ Μαριάννα Ντούβλη τη θέτει προ των ευθυνών της και απαιτεί να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για τα μαρτύρια στα οποία τον έχει υποβάλλει.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η τρισέλιδη επιστολή της Ντούβλη με θέμα την οικονομική κρίση και τις γερμανικές αποζημιώσεις, θα φτάσει στα χέρια της Μέρκελ μέσω της γερμανικής πρεσβείας στην Ελλάδα.
«Θα περίμενα πολύ σύντομα να γονατίσετε μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη να ζητήσετε συγγνώμη για τις θηριωδίες του παρελθόντος, για τις οποίες δεν φταίτε εσείς προσωπικά και στη συνέχεια να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας οφειλές», αναφέρει μεταξύ άλλων η Μ. Ντούβλη.
Σε άλλο σημείο της επιστολής αναρωτιέται: «Επιτέλους, τι επιδιώκετε; Να έχουμε μία ευρωπαϊκή Γερμανία ή μία Ευρώπη γερμανική», ενώ καταλήγει: «Καταλαμβάνομαι από τρόμο εγώ, νεαρή, μόνη, άνεργη μητέρα για το μέλλον του εξάχρονου γιου μου, που όταν θα είναι σαράντα ετών θα πληρώνει για τα αμαρτήματα άλλων».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου