19.3.12

Δήλωση Νάντιας για το αποτέλεσμα των εσωκομματικών διαδικασιών για την εκλογή Προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Η συμμετοχή των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ στη χθεσινή ψηφοφορία για την εκλογή του νέου προέδρου του Κινήματος, ήταν ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για τη μεγάλη προοδευτική, δημοκρατική παράταξη.
Ήταν μια έμπρακτη στήριξη στο νέο ξεκίνημα που κάνει το ΠΑΣΟΚ, με την εκλογή του Ευάγγελου Βενιζέλου. Όπλο μας, σε αυτό το νέο ξεκίνημα, είναι η δύναμη της αλήθειας και των ιδεών μας. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πει αλήθειες για την κατάσταση της χώρας, τα λάθη που έγιναν και τις προοπτικές που υπάρχουν. Παράλληλα, πρέπει να καταθέσει ένα πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και πολιτικών δράσεων στην κατεύθυνση της σύγχρονης ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ που συμμετείχαν στη χθεσινή διαδικασία. Μας έδωσαν δύναμη σε μια δύσκολη στιγμή. Με τη δύναμη αυτή, θα αγωνιστούμε για να πετύχουμε το στόχο μας για νίκη και πρωτιά στις επόμενες εκλογές. Για να συνεχίσει το ΠΑΣΟΚ να αποτελεί μια δύναμη ευθύνης, ρεαλισμού και σταθερότητας στην προσπάθεια της χώρας να βγει από την κρίση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου