21.3.12

Εχασε τα πάντα και απειλούσε να αυτοκτονήσει μέσω facebook !!

Εχασε τις οικονομίες του, λόγω του «κουρέματος» των ελληνικών ομολόγων, και απειλούσε να αυτοκτονήσει μέσω Facebook. Ο λόγος για έναν άντρα από τη Βόνιτσα, που έφτασε στα πρόθυρα της αυτοκτονίας, αλλά σώθηκε στο παρά πέντε, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας, που ειδοποιήθηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Ολα άρχισαν πριν από λίγες μέρες, όταν μεταξύ των κατοίκων της Βόνιτσας άρχισε να κυκλοφορεί η φήμη πως κάποιος κάτοικος της περιοχής δήλωνε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Διαδίκτυο πως ήταν έτοιμος να κόψει το νήμα της ζωής του.
Αμέσως κάτοικοι του χωριού ενημέρωσαν σχετικά το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που με τη σειρά του ειδοποίησε την Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλοακαρνανίας. Η τελευταία χωρίς να χάσει χρόνο ξεκίνησε εντατικές έρευνες για την ανεύρεση του ατόμου που δήλωνε ότι θα αυτοκτονήσει.
Σύντομα, ύστερα από εξονυχιστικές αναζητήσεις, οι άντρες της αστυνομίας βρήκαν το άτομο που έψαχναν σε κάποιο χωριό λίγα χιλιόμετρα μακριά από τη Βόνιτσα.
Μιλώντας εκείνος στους αστυνομικούς τούς αποκάλυψε ότι είχε φτάσει στα όρια της αυτοκτονίας από απελπισία, επειδή είχε χάσει μεγάλο μέρος των αποταμιεύσεων του, εξαιτίας του «κουρέματος» του ελληνικού χρέους. Ωστόσο, ύστερα από συζήτηση μαζί του, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον μεταπείσουν.Espresso

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου