19.7.12

Κλιμάκιο της Task Force επισκέφθηκε την Περιφέρεια Πελοποννήσου


Για τη δημιουργία του Περιφερειακού Ταμείου Επιχειρηματικότητας και για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση των Στερεών Αποβλήτων, προγράμματα που εκτελεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου και τα οποία παρουσιάζουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο σχεδιασμό τους, ενημερώθηκε κλιμάκιο υψηλόβαθμων στελεχών της Ομάδας Δράσης (Task Force) σήμερα στην Τρίπολη.
Η Ζωρζέτα Λάλλη, ο Κώστας Κυριαζής και ο Φραντσέσκο Αμοντέο επισκέφτηκαν την έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, έπειτα από πρόσκληση του Περιφερειάρχη, Πέτρου Τατούλη.
Η σύσκεψη αποτέλεσε την προετοιμασία της επικείμενης επίσκεψης του επικεφαλής της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα, Χορστ Ράιχενμπαχ.
Αναφερόμενος στη δημιουργία του Περιφερειακού Ταμείου Επιχειρηματικότητας ο περιφερειάρχης τόνισε ότι φιλοδοξία της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι να δημιουργήσει ένα ταμείο με δυνατότητα μόχλευσης ιδιωτικών πόρων για την εξασφάλιση ρευστότητας προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Αναφορικά με την ολοκληρωμένη διαχείριση των στερεών αποβλήτων, ο κ. Τατούλης ενημέρωσε την Task Force ότι ο διεθνής διαγωνισμός εξελίσσεται ομαλά, με γρήγορους ρυθμούς και ότι βρίσκεται στη β'Α φάση, του ανταγωνιστικού διαλόγου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου