19.7.12

Νέοι, ανανεωμένοι και πιο λεπτομερείς χάρτες Google για την Ελλάδα !

Η Google ανακοίνωσε το release των ανανεωμένων Google Maps, για διάφορα μέρη της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.
 Με το σκεπτικό ότι όταν κάποιος συμβουλεύεται ένα χάρτη, αυτός πρέπει να είναι κατανοητός, ακριβής και εύκολος στη χρήση, η Google πρόσθεσε πολύτιμα στοιχεία στο ήδη εύχρηστο εργαλείο της.

Οι προσθήκες αυτές αφορούν περισσότερες λεπτομέρειες στην επισήμανση χώρων πρασίνου, λίμνες ή ακτογραμμές, όσον αφορά την «γεωγραφία» μίας χώρας. Έχει γίνει, όμως και αρκετά σοβαρή ανανέωση στην επισήμανση και τα ονόματα δημοφιλών προορισμών σε κάθε χώρα, όπως τα αεροδρόμια, πανεπιστήμια ή πλατείες και πιο λεπτομερής χαρτογράφησή τους.

Επίσης, οι ανανεωμένοι Google Maps στη χώρα μας, περιλαμβάνουν λεπτομερέστερες ενδείξεις για τα δρομολόγια πλοίων από λιμάνια, ενώ, όταν ζητάτε οδηγίες προς μία περιοχή που απαιτείται το δρομολόγιο μέσω θαλάσσης, θα συμπεριληφθεί κανονικά στις οδηγίες.

Πολύ χρήσιμο θα βρείτε επίσης το γεγονός, ότι στις περιοχές έχει γίνει πιο σαφής η επισήμανση και η διαφορά ανάμεσα σε μεγάλους αυτοκινητοδρόμους και πιο τοπικές οδούς, ενώ έχει μεγαλώσει το ποσοστό των οδών που επισημαίνονται στα Ελληνικά, εκτός των Αγγλικών για ευκολότερη χρήση των μη Αγγλόφωνων.: Google Blog-nonews-news.blogspot.g

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου