20.7.12

Του έκαναν σωματικό έλεγχο λόγω ..μεγάλου πέους !!!


Τον σταμάτησαν στο αεροδρόμιο για σωματικό έλεγχο ώντας βέβαιοι πως κάτι κρύβει στο παντελόνι του. Δεν ήξεραν πως επρόκειτο για τον άνδρα με το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο!
Αναυδοι έμειναν οι υπάλληλοι του αεροδρομίου του Σαν Φρανσίσκο όταν ανακάλυψαν πως ο όγκος στο παντελόνι του Jonah Falcon δεν έκρυβε κάτι ύποπτο όπως για παράδειγμα όπλα και ναρκωτικά. Δεν ήξεραν βέβαια πως διενεργούσαν σωματικό έλεγχο στον πιο «προικισμένο» άνδρα του κόσμου.
Μιλωντας στην The Huffington Post o Falcon περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο αεροδρόμιο προσπαθώντας να πείσει τους φρουρούς του αεροδρομίου πως δεν κρύβει τίποτα το ύποπτο.
Ένας από τους υπαλλήλους τον ρώτησε αν κρύβει κάτι στις τσέπες του κι όταν ο Falcon είπε πως είναι άδειες, πέρασε από τον ανιχνευτή μετάλλων. Η περιπέτεια όμως δεν σταμάτησε εκεί καθώς στη συνέχεια του ζητήθηκε να περάσει κι απο σωματικό έλεγχο. Για δεύτερη φορά ερωτήθηκε αν κρύβει κάτι στο παντελόνι οπότε απάντησε και πάλι αρνητικά. Κανείς όμως δεν πίστεψε πως αυτό που έκρυβε ήταν πραγματικά το πέος του με αποτέλεσμα να του ρίξουν μέχρι και ειδική σκόνη για να διαπιστωθεί πως δεν ψεύδεται και δεν κρύβει κάποια εκρηκτική ύλη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου