21.7.12

ΤΡΑΓΙΚΟ-Η δεύτερη φορά για τη Τζέσικα Γκάουι ήταν μοιραία !


Η Τζέσικα Γκάουι, 24 ετών, στάθηκε τυχερή τον περασμένο μήνα.
Χθες, ωστόσο που θέλησε να παρακολουθήσει την μεταμεσονύκτια πρώτη προβολή της νέας ταινίας με τον Μπάτμαν στο προάστειο Ορόρα του Ντένβερ, η τύχη δεν ήταν με το μέρος της.
Η Γκάουι, μια μπλόγκερ γεννημένη στο Τέξας, είναι ανάμεσα στους 12 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους όταν ένοπλος άνοιξε πυρ άνοιξε πυρ μέσα στο σινεμά.
Η Γκάουι ήταν αθλητικογράφος και οπαδός του χόκεϊ και επικοινωνούσε καθημερινά με χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου μέσω του μπλογκ και του λογαριασμού της στο twitter.
Στην πιο πρόσφατη επικοινωνία της με τον κόσμο έγραψε πώς κατάφερε την τελευταία στιγμή να γλιτώσει το θάνατο όταν στις αρχές Ιουνίου, ένοπλος άνοιξε πυρ στον όροφο των εστιατορίων του πολυσύχναστου εμπορικού κέντρου Eaton του Τορόντο.
Γράφοντας με το ψευδώνυμο Τζέσικα Ρέντφιλντ, η Γκάουι περιέγραψε πώς έφυγε από το σημείο της επίθεσης λίγα λεπτά νωρίτερα όταν ένιωσε ένα παράξενο συναίσθημα.
Φαίνεται όμως ότι χθες δε λειτούργησε η διαίσθησή της.
Η Γκάουι ήταν ενθουσιασμένη με την ιδέα ότι θα έβλεπε τη νέα ταινία με τον Μπάτμαν και για το λόγο αυτό πήγε στο σινεμά με ένα φίλο της.
"Δεν θα δεις την ταινία απόψε; Χάνεις", έγραφε σε ένα φίλο της στο Twitter.
Τη συνέχεια έγραψε σε μπλογκ ο αδελφός της, βασιζόμενος σε όσα του αφηγήθηκε ο φίλος της Μπρεντ Λόουακ, ο οποίος βρισκόταν μαζί της.
Ο Τζόρνταν Γκάουι έγραψε ότι ο Λόουακ και η Τζέσικα κάθονταν στο μέσον της αίθουσας ότι κάτι ρίχτηκε προς το μέρος τους προκαλώντας "εκκωφαντικό θόρυβο".
Ήταν ένα δακρυγόνο που έρριξε ο δράστης Τζέιμς Χολμς.
Η Τζέσικα ζήτησε από το φίλο της να καλέσει από το κινητό του τον αριθμό 911, τις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών.
Ο Λόουακ προσπαθούσε να βοηθήσει τη φίλη του όταν πυροβολήθηκε ο ίδιος στο πόδι.
Κάποια στιγμή ο Μπρεντ παρατήρησε ότι η Τζέσικα δε φώναζε πλέον και τότε παρατήρησε ένα βαθύ τραύμα στο κεφάλι της.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου