20.7.12

Διαψεύδει η εταιρεία ΣΩΤΗΡΑΣ τα δημοσιευματα για τούς Δεματοποιητές στο Αεροδρόμιο !


 Με ανακοινωσή της η εταιρεία  «Σώτηρας Δημήτριος & ΣΙΑ Ε.Ε» διαψεύδει τα δημοσιευματα  στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο  για την  " άδεια συλλογής και μεταφοράς δεματοποιημένων σκουπιδιών " σε χώρο δίπλα στο αεροδρόμιο Καλαμάτας ,τονίζοντας ότι η άδεια που έχει ζητήσει από την περιφέρεια Πελοποννήσου αφορά αποκλειστικά  την  προσωρινή αποθήκευση & μεταφόρτωση μη επικίνδυνων ανακυκλώσιμων στερεών αποβλήτων 

Η ανακοίνωση της εταιρείας Αναλυτικά 

Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο σχετικά με τη δραστηριότητα της εταιρίας μας, προς ενημέρωση του κοινού και των ενδιαφερομένων έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Η εταιρία δραστηριοποιείται από το 1978 στις ειδικές μεταφορές ADR. Τον Μάιο του 2011 λάβαμε άδεια συλλογής και μεταφοράς μη επικίνδυνων στερεών αποβλήτων, με αριθμό πρωτοκόλλου 1278 – 24/05/2011. ( Σχετική απόφαση της αποκεντρωμένης διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου με τίτλο: Άδεια συλλογής και μεταφοράς μη επικίνδυνων στερεών αποβλήτων, όπως αυτά ορίζονται στην ΚΥΑ 50910/2727/2003 (ΦΕΚ 1909/Β/22.12.03) για την Περιφέρεια Πελοποννήσου στην εταιρία «Σώτηρας Δημήτριος & ΣΙΑ Ε.Ε» που εδρεύει στη θέση «Βάλτος» στο Τ.Δ. Σπερχογείας, του Δήμου Καλαμάτας).

Στη συνέχεια καταθέσαμε Μελέτη για εγκατάσταση προσωρινής αποθήκευσης& μεταφόρτωσης μη επικίνδυνων ανακυκλώσιμων στερεών αποβλήτων (διαλογή και συσκευασία) των πιο κάτω υλικών:
1)     Παλαιά σίδερα και μέταλλα.
2)    Υλικά συσκευασίας.
3)    Αποβλήτων ειδών ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού.
4)    Οχήματα στο τέλος του κύκλου ζωής τους.
5)    Μεταχειρισμένα ελαστικά οχημάτων.
6)    Ηλεκτρικών στηλών και συσσωρευτών.
Τέλος οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι ικανές και έμπειρες να κρίνουν την σκοπιμότητα της μελέτης και δεν χρειάζονται δημοσιογραφική χειραφέτηση.  Όσα γράφτηκαν τις προηγούμενες μέρες περί «σκουπιδιών» είναι ανακριβή και ανυπόστατα και εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα.

Για την εταιρία
Δημήτρης Σώτηρας 

Σχόλιο Newsmessinia  

Γιατί η ανακοίνωση αυτή της εταιρείας δεν δόθηκε  από την πρώτη ημέρα που είδαν το φως της Δημοσιότητας τα σχετικά Δημοσιεύματα .
Έπρεπε να βγεί δημοσίως ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και να δηλώσει ότι αποκλείει κάθε περίπτωση μεταφοράς δεματοποιημένων σκουπιδιών στον συγκεκριμμένο χώρο  κλείνοντας οριστικά με την δήλωση του κάθε " παραθυράκι "   σε " μελλοντική  παρανόηση της σχετικής άδειας".
Έπρεπε να φθάσουμε στο σημείο "ΜΗΔΕΝ" για να γνωρίσουμε... τις προθέσεις της εταιρείας

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου