13.8.12

Ο Πρωθυπουργός στο Δημαρχείο Καλαμάτας !



Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνιος Σαμαράς, επισκέφθηκε σήμερα το Δημαρχείο και συναντήθηκε με το Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Παναγιώτη Νίκα.
Ο Δήμαρχος τον καλωσόρισε με θερμά λόγια, χαρακτήρισε ως ιστορική την επίσκεψη, τόνισε πως αποτελεί μεγάλη τιμή για τη Μεσσηνία ο Πρωθυπουργός να είναι Μεσσήνιος και ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην εθνική προσπάθεια που καταβάλλεται για την παραμονή της χώρας στη ζώνη του ευρώ.
Τέλος, αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα-κυρίως οικονομικά- που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι και ζήτησε τη συνδρομή της Κυβέρνησης, ώστε η αυτοδιοίκηση να μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της προς την κοινωνία.
Ο κ. Πρωθυπουργός ευχαρίστησε το Δήμαρχο για το καλωσόρισμά του και απευθυνόμενος προς όλους τους Έλληνες τόνισε ότι με πνεύμα ενότητας και με τη βοήθεια της Παναγίας, θα αγωνισθούμε όλοι για να πετύχουμε τη γρήγορη έξοδο από την κρίση.
Μετά την επίσκεψη παρατέθηκε γεύμα προς τιμήν του Πρωθυπουργού στην περιοχή της ΜΑΡΙΝΑΣ.
Ακολούθως ο Πρωθυπουργός αναχώρησε για την Πύλο όπου στις 6:30 το απόγευμα θα εγκαινιάσει την έκθεση «Βυθισμένα Ταξίδια, Ανθρώπινες Εξερευνήσεις: Ίχνη σημαίνοντα στις θάλασσες της Πελοποννήσου» της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων, η οποία θα φιλοξενηθεί στο κτήριο Πασά στο φρούριο της Πύλου. Στη συνέχεια στις 8:00 το βράδυ θα κηρύξει  την επίσημη παρουσίαση της επανέκθεσης της συλλογής του Γάλλου Φιλέλληνα Rene Puaux, στην οικία Τσικλητήρα. 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου